Title Image

Archive

Kan ik het voordeelpakket ook in termijnen betalen?

Je kunt het voordeelpakket kopen via de website. Je kunt ervoor kiezen om in één keer te betalen via iDEAL of je kiest om te betalen via bankoverschrijving. Als je kiest voor bankoverschrijving, dan kun je ook nog kiezen om het bedrag in één keer over te maken of in drie termijnen. Aan de hand van de factuur die je per mail toegestuurd krijgt, doe je de betaling.   

Verder lezen

Wat is het nut van de workshop ‘Starten met je N=1’?

De workshop is bedoeld om al je vragen rondom je N=1 te beantwoorden. Hoe pak ik het aan? Wat is een goede casus? Dat zijn de vragen die we gaan beantwoorden. Je mag dus zonder voorkennis meedoen. Ter voorbereiding vraag ik je de N=1 van Kiki te lezen, zodat je een beeld krijgt van hoe een N=1 in elkaar zit. Na afloop van de workshop kun je gaan uitzien naar een goede casus om je N=1 onderzoek over op te zetten.  

Verder lezen

Wat is het verschil tussen de workshop ‘Starten met je N=1’ en de online cursus ‘Soepel en snel je N=1 schrijven’?

In de workshop komen we online, via Zoom, bij elkaar. We doorlopen samen een N=1 en bespreken met elkaar relevante punten van de verschillende hoofdstukken. Gaandeweg krijg je tips en tricks over het schrijven van je N=1. 

In de online cursus lees je ook een N=1 en krijg je per hoofdstuk van het verslag tips en tricks. Daarnaast is het een handig naslagwerk terwijl je aan het schrijven bent. 

In het N=1 voordeelpakket beginnen we met de workshop, zodat je weet wat je te doen staat. Tijdens het schrijfproces gebruik je per onderdeel van het verslag de online omgeving om tot een goede opzet te komen. Volg je je N=1 supervisie bij iemand anders? Dan kun je met de online cursus als specifieke steun in de rug je N=1 schrijven. Niet alle supervisoren hebben evenveel ervaring met het begeleiden van een N=1. De online cursus geeft je structuur en maakt de onderzoeksopzet inzichtelijk. De supervisie geeft inhoudelijke verdieping op casusniveau. Een goede combi dus.  

Verder lezen

Welke voorbereiding is nodig om te starten met mijn N=1? Kan ik alvast meerdere geschikte casussen bijhouden? Of kan ik beter wachten tot de eerste supervisiesessie?

Omdat de N=1 een onderzoeksopzet is, wil je van tevoren goed nadenken over je aanpak, zodat je vanaf het begin de juiste gegevens verzamelt waarmee je je onderzoeksvragen kunt beantwoorden. Het N=1 pakket heb ik zo ingericht dat je start met een workshop waarin ik je uitleg hoe je een goede start maakt en welke gegevens niet mogen ontbreken in je N=1. Daarnaast vind je in de online cursus verschillende korte filmpjes met uitleg hoe je start met je N=1. Zo kun je starten met een heldere onderzoeksopzet en de juiste gegevens bijhouden van je client.   

Verder lezen

Zijn 5 sessies voldoende voor de begeleiding van een N=1?

De meeste mensen hebben genoeg aan de 5 sessies supervisie voor een sterke basis van het N=1 onderzoek. De uitleg over het N=1 onderzoek die ik normaal zou geven binnen de supervisie heb ik gedigitaliseerd. Dit kun je bekijken op het moment dat het jou uitkomt en zo vaak herhalen als er behoefte is. Daarmee kunnen we de tijd besteden aan de inhoud van jouw N=1 en vermijden we randzaken. Hoewel 5 supervisiesessies kort lijkt, kunnen de meeste mensen daar goed mee uit de voeten. Vind je de functie- en betekenisanalyses erg lastig? Of is schrijven niet je grootste talent? Dan kun je beter wat extra supervisie inplannen. Zo heb je meer ruimte om je vragen te stellen en hoeven we elkaar geen tijdsdruk op te leggen.  

Verder lezen

Kan de supervisie ook in duo’s worden afgenomen? Een collega wil mogelijk ook graag haar N=1 schrijven. Het lijkt me goed voor de motivatie om het samen te doen.

Als duo supervisie volgen is leuk en vooral motiverend in het gehele proces. Bovendien geeft het je een fijne sparringpartner tussen de supervisies door. Qua tijdsinvestering zijn we twee keer zo lang bezig en duurt een supervisie dan ook 90 minuten in plaats van 45 minuten. De supervisietijd gebruiken we om je analyses door te lopen en je onderzoeksdesign te bespreken. Feitelijk kijk je dus met elkaar mee in de supervisie.  

Verder lezen

Maakt het vakgebied, bijvoorbeeld kind en jeugd of een ziekenhuissetting, uit voor de relevantie van het N=1 voordeelpakket? 

Bij N=1 begeleiding begeleid ik je bij het proces van het opzetten en schrijven van je N=1. Cognitief gedragstherapeuten in opleiding doen het N=1 onderzoek over het algemeen aan het einde van hun opleidingstraject. Ze zijn ondertussen expert geworden op hun eigen specifieke vakgebied. Ik heb mijn expertise in N=1 begeleiding, het opstellen van functie- en betekenisanalyses en ben op de hoogte van algemene relevante literatuur. Met het N=1 voordeelpakket haal je alles in huis om je N=1 onderzoek goed op te zetten en daar een mooi verslag over te schrijven.   

Verder lezen

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!