Title Image

vacature gz-psycholoog

Wil jij groeien als cognitief gedragstherapeut en vrij zijn in je werk zonder financiële onzekerheid?

 

Dan zoek ik jou als collega!

If you want to learn somethingread about it. If you want to understand somethingwrite about it. If you want to master somethingteach it.”  

(Yogi Bhajan)

Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Werken met zeer gemotiveerde cliënten. Je kennis en ervaring delen met leergierige psychologen. Ruimte om je ideeën te realiseren. Vrijheid om je eigen tijd in te delen. Goede ondersteuning krijgen bij het lesgeven. En een vast salaris. Dat is hoe je werk als cognitief gedragstherapeut ook kan zijn. Ben jij er klaar voor?  

Wat ga je doen?

 

✔       Je doet intakes en geeft therapie aan zeer gemotiveerde cliënten die zijn verwezen door de huisarts of zichzelf aanmelden voor een behandeltraject met cognitieve gedragstherapie.

✔       Je verzorgt lessen voor de basiscursus cognitieve gedragstherapie. 

✔       Je geeft online en offline workshops voor (aankomende) cognitief gedragstherapeuten en supervisoren. Bijvoorbeeld over het N=1-verslag of functie- en betekenisanalyses. 

✔       Je ontwikkelt (nieuwe) cursussen en workshops.   

Waar en hoe ga je dat doen?

 

✔        Je gaat werken in de veilige, informele sfeer van een kleine praktijk in Rotterdam centrum (naast Rotterdam CS).   

✔        De praktijk is instap-klaar: veel loopt al op rolletjes. Samen versterken we het aanbod en bouwen we de praktijk uit.   

✔        Om de administratie hoef je je niet druk te maken, daar is ondersteuning voor.

✔        Je krijgt goede begeleiding bij het lesgeven. 

✔        Je komt in loondienst en krijgt een salaris volgens de CAO Geestelijke Gezondheidszorg (in overleg). 

✔        Het aantal uren dat je per week werkt, is 2432 uur (afhankelijk van je wensen).

Wie ben jij?

 

✔       Je bent GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut in hart en nieren. 

✔       Je wilt groeien als therapeut en laat ook anderen graag groeien.

✔       Je bent energiek, ambitieus, betrokken en zelfstandig.

✔       Je neemt graag verantwoordelijkheid.

Wie ben ik?

 

Wie weet ben ik je nieuwe collega: Rebecca Warner, gezondheidszorgpsycholoog, cognitief gedragstherapeut en supervisor voor de VGCt. In 2016 startte ik deze praktijk, zodat ik kon doen wat ik het liefste doe: zoveel mogelijk cliënten helpen met cognitieve gedragstherapie. Niet alleen door samen aan hun behandeldoelen te werken. Maar ook door andere psychologen hierin te trainen, via cursussen en workshops die leuk en leerzaam zijn. Verwijzers en psychologen weten mij inmiddels goed te vinden. Nu is het tijd voor een volgende stap: samen met jou verder bouwen aan de praktijk. 

Solliciteren?

 

Wil jij onderdeel worden van deze afwisselende, uitdagende en zelfstandige werkplek waarin je kunt gaan uitblinken als cognitief gedragstherapeut? Stuur dan je cv en motivatie naar onderstaand e-mailadres. Op rebeccawarner.nl vind je ook meer informatie over mij en de werkzaamheden. Heb je vragen? Bel of mail gerust. Ik kijk uit naar je reactie! 

vacatureinfo2-1

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!