Title Image

Workshop functieanalyse en betekenisanalyse CGT’ers

“Wat je over de functieanalyse en betekenisanalyse moet weten vóór je aan je N=1 verslag begint”

 

 

 

Voor cognitief gedragstherapeuten in opleiding die aan het begin staan van hun N=1-verslag

Na het volgen van de online workshop:

 

 

 

  • Heb je parate kennis over de nieuwste functieanalyses en betekenisanalyses en weet je waar de N=1-beoordelingscommissie op let.
  • Werk je met vertrouwen aan je N=1-verslag (en komt dat felbegeerde VGCt-lidmaatschap eindelijk binnen handbereik).
  • Doe je je voordeel met deze up-to-date kennis in je eigen praktijk.

 

Hét standaardwerk voor cognitief gedragstherapeuten (2014), met daarin de nieuwste modellen voor functieanalyses en betekenisanalyses

Herkenbaar

 

 

 

Sta jij als cognitief gedragstherapeut in opleiding aan het begin van je N=1-onderzoek en merk je dat je kennis over de functieanalyse en betekenisanalyse is weggezakt? Zeker op het niveau dat nodig is voor je eindverslag (op basis van het nieuwste boek ‘Geïntegreerde cognitieve gedragstherapie’ uit 2014)? Nu je aan het sluitstuk van je opleiding begint, wil je natuurlijk geen fouten maken in de analyses: de basis van je N=1. Want als het fundament van je behandeling niet stevig is, moet je straks onderdelen opnieuw doen en je verslag herschrijven. Het is al werk genoeg…

 

Misschien herlas je al het nieuwste handboek ‘Geïntegreerde cognitieve gedragstherapie’ uit 2014. Dat is best pittige kost. De analysemodellen kennen is bovendien wat anders dan ermee kunnen werken. Mogelijk twijfel je daarom of je wel op het juiste spoor zit, terwijl je het liefst een eindsprint trekt naar het certificaat van cognitief gedragstherapeut. Dan kun je het opleidingstraject achter je laten en je carrière met meer ontspanning en plezier vervolgen, waarbij je je nieuwe ‘tools’ uit de cognitieve gedragstherapie soepel inzet.

 

Herken je jezelf hierin?

Dan is de online workshop functieanalyse en betekenisanalyse er speciaal voor jou

 

 

 

De nieuwste analyses pittige kost vinden, dat hoor ik regelmatig van supervisanten. Zonde toch? Zelf heb ik makkelijk praten: ik zit er dagelijks in. Ik geef ook andere cursussen over dit onderwerp en begeleid veel supervisanten bij hun N=1-analyses en verslagen (die altijd zijn goedgekeurd). Daardoor weet ik precies wat het niveau moet zijn. En dat het fijn is als iemand je er even ‘doorheen trekt’.

 

Daarom ontwikkelde ik een manier om je anders, veilig en makkelijk bij te spijkeren.

 

Je hoeft er niet in je eentje voor te ploeteren en je hoeft er ook niet de deur voor uit. Samen met een aantal andere supervisanten volg je de ‘Online workshop functieanalyse en betekenisanalyse voor supervisanten’ via Zoom. Ik stuur je een mailtje met een link. Als je daarop klikt en je naam invult, zit je ‘in’ de lesruimte. Je ziet cognitief gedragstherapeuten in opleiding die in dezelfde situatie zitten en met wie je in alle beslotenheid kunt sparren. Ik geef je zo praktisch mogelijke uitleg en persoonlijke feedback. Voor de workshop hoef je maar drie uurtjes – in de avond – in je agenda vrij te maken, waarbij je lekker thuis kunt blijven. Je hoeft er dus geen werk- of studietijd voor op te offeren en je hebt ook geen lange reistijd.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Hoe ziet de workshop eruit?

 

 

 

Van tevoren lees je:

 

Je leest de casus waar we in de workshop actief mee aan de slag gaan.

En optioneel: je kunt de filmpjes bekijken waarin Dirk Hermans en Kees Korrelboom de probleemanalyses demonstreren.

 

 

Tijdens de online workshop:

 

  • fris ik je kennis op over de functieanalyses en betekenisanalyses;
  • deel ik veelgemaakte fouten met je (en hoe jij ze voorkomt);
  • leg ik uit waar de beoordelingscommissie op let;
  • puzzelen we samen op het opstellen van analyses;
  • kom je erachter of de schoen ergens wringt en waarover je meer kennis moet opdoen.

 

Ik sta erom bekend dat ik een brug kan slaan tussen theorie en praktijk. Geen workshop vol details, jargon en afkortingen dus, maar tips en tricks waarmee je een dag later al aan de slag kunt.

Data en investering

 

 

De eerstvolgende ‘Online workshop functieanalyse en betekenisanalyse voor supervisanten’ vindt plaats op donderdag 4 april 2024 van 18.00 – 21.00 uur. Je investering voor de workshop is € 75,-

 

Komt deze dag je niet gelegen? Je kunt je nu ook al inschrijven voor de workshop erna op:

Donderdag 24 oktober 2024 van 18.00 tot 21.00 uur.

Aanmelden

 

 

 

 

Wil jij je kennis uit de basiscursus cognitieve gedragstherapie ook opfrissen en soepel je N=1-verslag schrijven? Schrijf je dan in voor de ‘Online workshop functieanalyse en betekenisanalyse voor supervisanten’ en blijf op de hoogte van nieuwe data.

Vol = vol

Ja, ik meld me aan!

Benieuwd naar de ervaring van anderen?

 

 

Vind je het lastig om een keuze te maken bij wie jij een workshop wilt volgen? Of ben je benieuwd naar hoe anderen bij mij een traject hebben ervaren? Lees wat anderen daarover zeggen.

We zien ernaar uit je online te ontmoeten. Heb je nog vragen over deze cursus? Neem dan even contact  met ons op via het

Contact

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!