Title Image

Supervisie voor jou als supervisor (1-op-1)

VOOR JOU ALS SUPERVISOR: ÉÉN OP ÉÉN SUPERVISIE 

 

Ben je supervisor bij de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCt) voor collega gedragstherapeuten? Of begeleid je psychologen in opleiding tot cognitief gedragstherapeut bij hun N=1 onderzoek? Misschien vind je het wel prettig als iemand eens een keer meekijkt met je analyses. Mogelijk twijfel je bij je onderzoeksopzet. Hoe fijn zou het zijn als iemand kritisch meekijkt en feedback geeft? 

Als ervaren therapeut en opleider in cognitieve gedragstherapie weet ik hoe fijn persoonlijk intercollegiaal contact is en hoe snel een individuele blik over je schouder werkt. Dat kan ik jou ook bieden. 

SUPERVISIE VOOR SUPERVISOREN  

 

Eén op één online supervisie is misschien wel wat voor jou. Stel mij al je vragen, zodat je vervolgens weer vol vertrouwen verder kunt met je supervisant. 

WAT KAN JE VAN MIJ VERWACHTEN? 

 

Een blik van buitenaf op ingewikkelde problematiek geven soms net het zetje de drempel over om weer met open vizier verder te kunnen. Eén op één aandacht zorgt voor een goede focus en snel schakelen. We spitsen de supervisie toe op je behoeftes. 

Psychologen die je voorgingen, zeggen over mijn begeleiding: 

 

  • Doortastende vragen en heldere feedback. 
  • Goede inschatting van wat ik op dit moment nodig heb. 
  • Werkt lekker gestructureerd. 
  • Inspirerend, enthousiasmerend en stimulerend. 
  • Weet precies wat er speelt op het gebied van ontwikkelingen in de psychologie. 

PRAKTISCHE INFORMATIE WERKBEGELEIDING 

 

Heb je interesse in mijn één op één supervisie voor supervisoren? 

  • Ik help je graag in Rotterdam centrum. Mijn praktijk- en lesruimte is goed bereikbaar (naast NS Rotterdam Centraal) met het openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid onder het gebouw. Online kan ook. We plannen dan een Zoomsessie in. 
  • Het aantal of de duur van de sessie(s) stemmen we in overleg af.
  • Je investering is 85,- euro per 45 minuten. 

 

Heb je nog vragen over mijn begeleiding voor supervisoren? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier.

Contact

Voer voor psychologen

Wil je tips over relevante zaken uit ons werkveld ontvangen? Zo af en toe, wanneer het er toe doet? Zoals de laatste nieuwtjes over veranderingen in het VGCt-opleidingstraject? Of een documentairetip die je niet wilt missen? Vul dan je e-mailadres in en krijg een seintje bij ieder nieuw bericht.