Title Image

Rebecca Warner

 

  “Zodat je met vertrouwen verder kunt”

 

 

Voel je je al langere tijd gespannen of minder gelukkig?

Of ben je zelf psycholoog en wil je je cliënten nóg beter van dienst zijn?

Dan help ik je graag met therapie, supervisie of opleidingen.

 

Ik ben Rebecca Warner en werk sinds 2005 als psycholoog. Sinds 2013 leid ik ook psychologen op tot cognitief gedragstherapeut. Dat doe ik vanuit mijn eigen praktijk en opleidingsruimte in Rotterdam centrum.

 

Ik ben gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie. Dit is tegenwoordig de meest toegepaste behandelmethode in de psychologenpraktijk. Uit talrijke wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat dit de meest effectieve aanpak is voor een grote diversiteit aan emotionele problemen.

 

Met cognitieve gedragstherapie oefen je om anders tegen problemen aan te kijken. Om er anders mee om te gaan. Of om je gedrag te veranderen.

 

Zodat je met vertrouwen verder kunt.

THERAPIE

Als psycholoog richt ik me op kortdurende hulpverlening aan volwassenen. Ik behandel veelvoorkomende psychische problemen. Je kunt met mij contact opnemen als je je depressief voelt, en daar wat aan wilt doen. Als je iets traumatisch hebt meegemaakt, wat je dagelijkse leven sterk beïnvloedt. Of als je last hebt van angsten, waardoor je dingen uit de weg gaat.

Meer over therapie

Wachttijd

 

Op dit moment neem ik geen nieuwe cliënten aan. Vanaf september kun je weer een kennismakingsgesprek inplannen. Na dit eerste, verkennende gesprek kunnen we direct met je behandeling beginnen.

 

Vind je dit te lang duren? Kijk dan eens op de website van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapieën (VGCt). Daarop staat een overzicht van alle cognitief gedragstherapeuten die bij jou in de regio werken. Hebben ook die een langere wachttijd dan wenselijk is? Neem dan contact op met je zorgverzekeraar. Mogelijk kan die je helpen met wachtlijstbemiddeling.

SUPERVISIE

Ben je in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog of cognitief gedragstherapeut? Dan kun je bij mij terecht voor supervisie. Ik deel mijn kennis en ervaring op het gebied van cognitieve gedragstherapie. En help je om de benodigde vaardigheden goed onder de knie te krijgen. Onder andere via casusbesprekingen, filmopnames en rollenspellen.

 

 

 

Meer over supervisie

CURSUSSEN & WORKSHOPS

Sta je als psycholoog aan het begin van je carrière? En wil je ‘m een kickstart geven?

 

Werk je met technieken uit de cognitieve gedragstherapie? En wil je weten hoe je cliënten sneller wensen en mogelijkheden laat zien, in plaats van wat ze niet willen en kunnen? Zodat je ze beter, sneller, lichter en leuker helpt?

 

Of ben je supervisor bij de VGCt en wil je je sneller ontwikkelen?

 

Dan help ik je om dat voor elkaar te krijgen met diverse cursussen en workshops:

 

 

 

Zodat je met veel plezier als GGZ-professional kunt (blijven) werken.

GRATIS DOWNLOAD

Wil jij ook vol vertrouwen de arbeidsmarkt, therapiekamer of lesruimte instappen als cognitief gedragstherapeut?

 

Download dan mijn boekje. Dan weet je precies welke stappen er nodig zijn voor een goede behandeling met cognitieve gedragstherapie. Er is grote vraag naar deze specialisatie bij werkgevers en GZ-opleidingen. En veel van je collega’s hebben ‘m al.

Download 'm hier
DSC_0824

Voer voor psychologen

Wil je tips over relevante zaken uit ons werkveld ontvangen? Zo af en toe, wanneer het er toe doet? Zoals de laatste nieuwtjes over veranderingen in het VGCt-opleidingstraject? Of een documentairetip die je niet wilt missen? Vul dan je e-mailadres in en krijg een seintje bij ieder nieuw bericht.