Title Image

Workshop functieanalyse en betekenisanalyse supervisoren

Ontdek hoe je snel meepraat over de nieuwste functieanalyses en betekenisanalyses en wél een N=1 durft te begeleiden

 

 

Voor supervisoren cognitieve gedragstherapie die nog met het oude standaardwerk van Korrelboom & Ten Broeke werken (uit 2004 in plaats van 2014)

Na het volgen van de online workshop:

 

 

 

  • Ken je de nieuwste functieanalyses en betekenisanalyses en weet je hoe je ze toepast in de praktijk.
  • Begeleid je met vertrouwen een N=1-verslag.
  • Doe je je voordeel met deze up-to-date kennis in je eigen praktijk.
  • Heb  je meteen 3 van de 10 punten binnen voor je herregistratie als supervisor VGCt.

 

 

 

Hét standaardwerk voor cognitief gedragstherapeuten (2014), met daarin de nieuwste modellen voor functieanalyses en betekenisanalyses

Herkenbaar

 

 

 

Ben jij supervisor cognitieve gedragstherapie voor de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt) en word je er ook mee geconfronteerd dat je de nieuwste functieanalyses en betekenisanalyses van Korrelboom en Ten Broeke onvoldoende in de vingers hebt? In je eigen praktijk kun je wel met de analyses uit het boek van 2004 uit de voeten, maar tijdens een congres denk je: dit wordt wel erg ingewikkeld. Als je supervisant vraagt of je hem wilt begeleiden bij z’n N=1-verslag, wimpel je dat vakkundig af. Ergens vind je dat toch wel jammer. De VGCt verwacht natuurlijk ook dat je bijblijft in je vak en je vakgenoten zouden je nog meer waarderen als je een aandeel neemt in de groeiende vraag naar N=1 begeleiders.

 

Had je maar meer tijd en was het boek maar niet zo theoretisch en ingewikkeld. De analysemodellen kennen is bovendien wat anders dan ermee kunnen werken.

 

Herken je jezelf hierin?

Dan is de online workshop functieanalyse en betekenisanalyse er speciaal voor jou

 

 

 

Ertegenaan hikken om je in de nieuwste, uitgebreidere analyses te verdiepen, dat hoor ik regelmatig van collega-supervisoren. Zonde toch? Zelf heb ik makkelijk praten: ik zit er dagelijks in. Ik geef ook andere cursussen over dit onderwerp en begeleid veel supervisanten bij hun N=1-analyses. Daardoor weet ik precies wat het niveau moet zijn. En dat het beter te doen is dan je denkt. Iemand moet je er gewoon even ‘doorheen trekken’.

 

Daarom ontwikkelde ik een manier om je anders, veilig en makkelijk bij te spijkeren.

Je hoeft er niet in je eentje voor te ploeteren en je hoeft er ook de deur niet voor uit. Samen met een aantal andere VGCt-supervisoren volg je de ‘Online workshop functieanalyse en betekenisanalyse voor supervisoren’ via Zoom. Ik stuur je een mailtje met een link. Als je daarop klikt en je naam invult, zit je ‘in’ de lesruimte. Je ziet collega’s die in dezelfde situatie zitten en met wie je in alle beslotenheid kunt sparren. Ik geef je zo praktisch mogelijke uitleg en persoonlijke feedback. Voor de workshop hoef je maar drie uurtjes – in de avond – in je agenda vrij te maken, waarbij je lekker thuis kunt blijven. Je hoeft er dus geen werktijd voor op te offeren en je hebt ook geen lange reistijd.

 

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Hoe ziet de workshop eruit?

 

 

 

Van tevoren lees je:

 

Je leest de casus waar we in de workshop actief mee aan de slag gaan.

En optioneel: je kunt de filmpjes bekijken waarin Dirk Hermans en Kees Korrelboom de probleemanalyses demonstreren.

 

 

Tijdens de online workshop:

 

  • praat ik je bij over de veranderingen in de functieanalyses en betekenisanalyses en de verwachtingen die de beoordelingscommissie van N=1-verslagen heeft;
  • presenteert Eva Vermeulen haar N=1-casus;
  • puzzelen we samen op het opstellen van de bijbehorende analyses;
  • vergelijken we onze analyses met die van Eva;
  • bespreken we welke bijsturing er van jou als N=1-begeleider wordt verwacht.

 

Ik sta erom bekend dat ik een brug kan slaan tussen theorie en praktijk. Geen workshop vol details, jargon en afkortingen dus, maar tips en tricks waarmee je een dag later al aan de slag kunt.

Data en investering

 

 

 

De eerstvolgende ‘Online workshop functieanalyse en betekenisanalyse voor supervisoren’ vindt plaats op donderdag 30 januari 2025 van 18.00 – 21.00 uur. Je investering voor de workshop is € 147,-

 

Komt deze dag je niet gelegen? Je kunt je nu ook al inschrijven voor de workshop erna op:

donderdag 17 april 2025 van 18.00 tot 21.00 uur.

Aanmelden

 

 

 

Wil jij ook up-to-date kennis hebben over de analysemodellen uit hét handboek voor cognitief gedragstherapeuten en deze in de vingers krijgen? Schrijf je dan in voor de ‘Online workshop functieanalyse en betekenisanalyse voor supervisoren’.

Vol = vol

Ja, ik volg de workshop

Benieuwd naar de ervaring van anderen?

 

 

 

 

Vind je het lastig om een keuze te maken bij wie jij een workshop wilt volgen? Of ben je benieuwd naar hoe anderen bij mij een traject hebben ervaren? Lees hier wat anderen daarover zeggen.

We zien ernaar uit je online te ontmoeten. Heb je nog vragen over deze cursus? Neem dan even contact  met ons op via het

Contact

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!