Title Image

Handboek N=1 Nieuwe stijl

Download gratis: Het handboek N=1 nieuwe stijl

 

 

 

Sta je als psycholoog op het punt om te starten met je N=1? Wil je weten welke stappen er nodig zijn voor een goede behandeling met cognitieve gedragstherapie? En zou je graag in de nieuwe stijl schrijven, maar vind je het nog onduidelijk welke onderdelen precies in je verslag moeten? Of zie je er als een berg tegenop? 

   

Of… 

   

Ben je supervisor en zoek je een handige tool bij het begeleiden van supervisanten met hun N=1-verslag? En wil je je kennis updaten over de nieuwe stijl? 

   

Download dan het handboek ‘Hoe je start met je N=1, maar dan met plezier’. Hierin vertel ik je welke onderdelen niet mogen ontbreken en welke gegevens je nodig hebt voor het schrijven van een sterk N=1-verslag. Met deze tips doorloop je vol vertrouwen en goede moed het N=1-proces van zowel schrijven als begeleiden. 

  

In dit handboek krijg je antwoord op veelgestelde vragen om goed voorbereid van start te gaan.  

  • Waaruit bestaat een N=1-verslag?  
  • Hoe voorkom je dat je achteraf gezien te weinig informatie verzamelde?  
  • Waarop moet je letten als je je casus, onderzoek en behandeling beschrijft?  
  • En nog veel meer. 

 

 

Het N=1 onderzoek is dé bekwaamheidsproef voor cognitief gedragstherapeuten. De heldere uitleg in het handboek helpt je om een goed N=1-verslag te schrijven, maar ook om het proces te begeleiden. Bovendien is het een handig naslagwerk voor alle cgt’ers en supervisoren. Wat doe je ook alweer na elkaar en op welk moment? 

  

  

Download het handboek snel, zodat die reusachtige berg opeens een stuk kleiner wordt! 

Download

Voer voor psychologen

Wil je tips over relevante zaken uit ons werkveld ontvangen? Zo af en toe, wanneer het er toe doet? Zoals de laatste nieuwtjes over veranderingen in het VGCt-opleidingstraject? Of een documentairetip die je niet wilt missen? Vul dan je e-mailadres in en krijg een seintje bij ieder nieuw bericht.