Title Image

Gratis downloads

Alle handige downloads op een rij! 

 

 

Vind je het als cognitief gedragstherapeut (in opleiding) fijn om extra kennis te vergaren? Misschien ben je op zoek naar informatie hoe je slim aan je N=1 begint. Of kan je wel wat praktische handvaten gebruiken om de faba’s beter in de vingers te krijgen.  

 

Rebecca Warner deelt graag haar kennis en helpt cursisten ‘leren’ en ‘ontwikkelen’ een stukje makkelijker (en leuker!) te maken. Daarom creëerde ze verschillende downloads. Ontdek ze hier allemaal en download ze eenvoudig. 

 

  • N=1 Planner. Zet eenvoudig alle stappen voor het voltooien van een N=1 studie op een rij. 
  • Infographic Betekenisanalyse. Dit handige hulpmiddel helpt je analyses vlot op papier te zetten en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. 
  • Infographic Lines of defense. Ben je nog niet zo bekend met de Lines of defense? Deze infographic maakt de theoretische aanvulling van Ten Broeke en Rijkeboer op de faba’s inzichtelijker. Gebruik ze ook en stem je behandelplan nog beter af op je cliënten. Ook zeer bruikbaar bij het schrijven van je N=1. 
  • Samen met de VGCt creëerde ik twee video’s die de twee meest gebruikte analysemodellen visueel inzichtelijk maken. Het model van Dirk Hermans, gebaseerd op zijn boek ‘Inleiding tot de gedragstherapie’, en het model van Kees Korrelboom en Erik ten Broeke, uiteengezet in het standaardwerk ‘Geïntegreerde cognitieve gedragstherapie’. Het unieke aan deze video’s? De auteurs laten zien hoe zij hun model toepassen in de praktijk.  

 

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!