Title Image

Workshop cognitieve gedragstherapie studenten

Weet wat werken als cognitief gedragstherapeut inhoudt, zodat je als bachelor-student psychologie de juiste studiekeuzes maakt 

 

WAT LEVERT DE INTRODUCTIEWORKSHOP JE OP?   

 

 

 

  • Je weet wat werken als cognitief gedragstherapeut inhoudt. 
  • Je ontdekt of de veelgevraagde specialisatie ‘Cognitieve Gedragstherapie’ bij je past. 
  • Je kent de carrièrekansen van de basiscursus cognitieve gedragstherapie.
  • Je verlies geen tijd en geld met verkeerde studie- en/of baankeuzes.   

WEET WAT JE KIEST 

 

 

 

Veel bachelorstudenten psychologie vinden kiezen best lastig. Je hebt nog helemaal niet zo’n goed beeld van wat je allemaal kunt met psychologie, terwijl je wel al de eerste studiekeuzes moet maken. Welke vakken? Welke afstudeerrichting? Welke stage of bijbaan? 

Heb je interesse in klinische psychologie? Na de master klinische psychologie kun je wéér kiezen uit verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld de vervolgopleiding tot cognitief gedragstherapeut of gezondheidszorgpsycholoog. Je kunt ook de praktijk in, bijvoorbeeld als trainer, coach, beleidsadviseur of docent. Of als onderzoeker werken… Kies je voor een vervolgopleiding? Dan moet je alwéér een richting kiezen! Welke opleiding past bij je? 

 

Want het vervelende is: een verkeerde keuze later rechtzetten, kost vaak veel tijd en geld. 

Bovendien wat als je niet wordt toegelaten tot de vervolgopleiding van je keuze? Zo zijn de opleidingsplaatsen voor bijvoorbeeld GZ-psycholoog schaars. Je persoonlijke ontwikkeling en werkervaring spelen daarom een belangrijke rol bij de selectie. 

EEN GOEDE VOORBEREIDING SCHEELT TIJD EN GELD 

 

 

 

Om straks zo snel mogelijk de vervolgopleiding of baan te vinden die bij je past, is het handig om je nu al te oriënteren, zodat je de juiste keuzes maakt tijdens je studie en met een duidelijk doel voor ogen de collegebanken verlaat. 

Hoe je dat doet? Grijp kansen aan om een gevoel te krijgen bij verschillende werkvelden van professionals uit de praktijk. Dan merk je vanzelf waar je enthousiast van wordt. Vervolgens kies je vakken, een stageplaats en/of bijbaan in de goede richting. 

Tijdens de ‘Introductieworkshop cognitieve gedragstherapie’ ontdek je in één avond wat werken als cognitief gedragstherapeut inhoudt. Is het iets voor jou? Wat heb je ervoor nodig? En wat kan specialiseren in deze meest gebruikte therapievorm voor je carrière betekenen? 

Wist je bijvoorbeeld dat je met de basiscursus cognitieve gedragstherapie meer kans maakt op een GZ-opleidingsplaats? En dat je na je studie sneller aan een baan komt?

OVER DE WORKSHOP 

 

 

 

Je krijgt de ‘Introductieworkshop cognitieve gedragstherapie’ van cognitief gedragstherapeuten zelf: van mij of een gastdocent van Rebecca Warner opleidingen. 

De workshop vindt online plaats. Aan de hand van een praktijkvoorbeeld gaan we interactief aan de slag. Zo ervaar je zelf wat deze baan inhoudt en of dat bij je past. Je luistert naar uitleg, bekijkt demonstraties, oefent met andere studenten en krijgt persoonlijke feedback. 

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname. 

Besluit je na je studie de ‘Basiscursus cognitieve gedragstherapie’ bij mij te volgen, dan krijg je 10% korting. 

WAT NOËLLE ZEGT 

 

 

 

Noëlle Verweel is vierdejaars bachelor-student psychologie in Rotterdam. Ze koos de klinische kant, heeft bij Rebecca Warner opleidingen als organisatie-ondersteuner gewerkt (bijbaan) en bedacht deze workshop voor jou. 

  

“Ik ben blij dat ik al een kijkje in de keuken kon nemen van de cognitieve gedragstherapie. Voor veel studenten is dit niet de standaard. Ik merk dat er onder studenten behoefte is om goed voorbereid de arbeidsmarkt op te gaan, met een duidelijke visie voor ogen. Deze praktische vorm van educatie ontbreekt vaak in de opleiding, waardoor deze workshop een mooie kans is om met meer zelfvertrouwen af te studeren.” 

WAAROM BIJ REBECCA WARNER EEN WORKSHOP VOLGEN?  

 

 

 

  • Rebecca werkt al 17 jaar als cognitief gedragstherapeut en geeft al 9 jaar les in cognitieve gedragstherapie. Eerst werkte ik een aantal jaar als docent voor een grote instelling en sinds 2016 voor mijn eigen opleidingsorganisatie. 
  • Al meer dan 450 psychologen volgden bij mij een cursus. 
  • Ik accrediteerde opleidingen die vallen onder de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën. Ook gaf ik webinars voor leden van de VGCt en zat ik in het congresbestuur. 
  • Ik word regelmatig gevraagd als expert door media, beroepsverenigingen en opleiders. 
  • Voor het Nederlands Instituut van Psychologen help ik startende psychologen om hun plek te vinden op de arbeidsmarkt. 

WAAR EN WANNEER? 

 

Aan deze workshop zit een maximum van 20 deelnemers. Dus wees er op tijd bij! 

Ja, ik wil ook graag weten wat werken als cognitief gedragstherapeut inhoudt.

 

Momenteel wordt deze workshop niet gegeven.

Schrijf mij in!

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!