Title Image

Workshops

Cognitieve gedragstherapie online workshops over N=1 studie

 

 

 

Opfrissen, bijscholen en inzicht krijgen in diverse aspecten die met een N=1 studie te maken hebben. Dat is wat je bij Rebecca Warner aangereikt krijgt in een van de online workshops voor zowel therapeuten in opleiding als supervisoren.

 

 

 

Vol zelfvertrouwen aan de slag met je N=1

 

Je wikt en weegt of en wanneer je zult starten met je N=1 studie. Het is veel werk en kost veel tijd. Hoe moet je dat combineren met je werk en je privéleven? Wat houdt de nieuwe stijl precies in en stel dat je verslag alsnog afgekeurd wordt?

 

Herken je jezelf in deze situatie? Rebecca Warner hoort bij veel  aankomend gedragstherapeuten twijfel of ze wel zullen starten met hun N=1 studie. Als ervaren supervisor en begeleider weet ze dat het ook anders kan. Want met een goede voorbereiding weet je hoe een N=1 verslag is opgebouwd, welke casuïstiek geschikt is, welke FABA kennis precies nodig is en wat veelgemaakte fouten zijn.

 

Neem de voorsprong en bereid je goed voor. Volg de workshops:

 

 

Meer informatie over de workshops zelf vind je op de workshoppagina’s.

Vol zelfvertrouwen een N=1 begeleiden als supervisor

 

Vanaf 2020 introduceerde de VGCt de N=1 studie nieuwe stijl. Voor ons als supervisoren vraagt dat ook enige aanpassing . Onbekend zijn met wat die nieuwe stijl precies inhoudt, maakt dat supervisoren terughoudend zijn bij het oppakken van een N=1 in de nieuwe stijl. Supervisoren ervaren het als een extra werkdruk en zijn niet zeker over hun kennis en ervaring. En hierdoor kunnen aankomende gedragstherapeuten moeilijk een  begeleider vinden.

 

Dat vond Rebecca Warner zonde. Ze ontwikkelde twee workshops die supervisoren bijspijkeren over de nieuwste functieanalyses en betekenisanalyses en je bekent maakt met de opbouw van een N=1 verslag nieuwe stijl .

Wil je up-to-date kennis in je eigen praktijk toepassen, je deskundigheid vergroten (eventueel voor herregistratie als supervisor bij VGCt) en met vertrouwen cognitief gedragstherapeuten in opleiding helpen in hun volgende stap? Volg de workshops:

 

Meer informatie over de workshops zelf vind je op de workshoppagina’s.

 

We zien ernaar uit je online te ontmoeten. Heb je nog vragen over een van de cursussen? Neem dan even contact met ons op via het

Contact

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!