Title Image

Workshop starten met je N=1 studie

Hoe je start met je N=1 studie (maar dan met plezier)

 

 

Heb je de basiscursus cognitieve gedragstherapie ‘in the pocket’? Ben je gestart met je vervolgcursussen en heb je al een deel van de supervisie erop zitten? Sta je op het punt om te starten met je N=1 studie die het sluitstuk is van je opleiding tot cognitief gedragstherapeut? Maar zie je er als een berg tegenop?

 

Want een casus kiezen, de problemen van je cliënt in analyses weergeven, een behandelplan opstellen, literatuuronderzoek doen, de therapie uitvoeren, de resultaten meten en beschrijven, kritisch reflecteren… pff, het is nogal wat. Hoe begin je aan zo’n kolossaal project? Hoe vind je een goede begeleider? En hoe giet je alles in een verslag van maximaal 15.000 woorden dat het liefst in een keer wordt goedgekeurd?

Van zwoegen…

 

 

 

Kortom: hoe voorkom je dat het een bloed-zweet-en-tranen-traject wordt? En dat je failliet gaat aan begeleidingskosten?

 

Tijdens de workshop ‘Starten met je N=1’ leer je alles om goed voorbereid van start te gaan. Is de casus die je in gedachten hebt geschikt? Hoe voorkom je dat je achteraf gezien te weinig informatie hebt verzameld? Op welke manier meet je de resultaten van je behandeling het beste? Waar moet je op letten bij het beschrijven van je acties? En nog veel meer.

Naar fluiten

 

 

 

Laten we die reusachtige berg opeens een stuk kleiner maken, zodat je hem met plezier beklimt en je je zo snel mogelijk cognitief gedragstherapeut VGCt mag noemen.

Workshop starten met je N=1

 

 

 

Haal je veel motivatie uit de sociale kant van klassikaal leren en wil je snel de belangrijkste basics onder de knie krijgen voor een goed N=1-verslag? Na afloop van de workshop weet je wat een goede casus is om je N=1 over te schrijven, welke informatie je verzamelt en dat het niet zo ingewikkeld is als je denkt…

De workshop wordt online via Zoom gegeven. Daarmee heb je de voordelen van leren in een groep en het gemak van niet te hoeven reizen. Je investering voor deze workshop is € 75,-. Daarbij inbegrepen zijn ook de tips & tricks van ‘special guest’ Kiki van Broekhoven (cognitief gedragstherapeut in opleiding) die zij ontdekte toen ze haar N=1 schreef. Met deze workshop maak jij meteen een vliegende start.

DATA EN INSCHRIJVEN

 

 

 

Wil je ook aan de slag met je N=1? Schrijf je dan in voor de eerstvolgende workshop:

Donderdag 27 maart 2025 van 18.00 – 21.00 uur.

 

Komt deze dag je niet gelegen? Je kunt je nu ook al inschrijven voor de workshop erna op:

donderdag 11 september 2025 van 18.00 tot 21.00 uur.

Ja, ik schrijf me in!

P.S. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

We zien ernaar uit je online te ontmoeten. Heb je nog vragen over deze cursus? Neem dan even contact met ons op via het

Contact

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!