Title Image

N=1 Aanvulling schrijven begeleiding

Supervisie VGCt bij N=1 aanvulling schrijven

 

Je hebt feedback gekregen op je N=1 verslag. De VGCt registratiecommissie heeft je gevraagd om een aanvulling te schrijven. Vind je het moeilijk om de draad op te pakken? Dat hoeft niet. Zie het als een kans om je professionele slagkracht nog verder te vergroten.  

Rebecca Warner begeleidt veel cognitief gedragstherapeuten in opleiding die enorm opzien tegen de N=1 als sluitstuk van hun registratie. Het is nu eenmaal een grote tijdsinvestering, de faba’s toepassen kan lastig zijn en je wilt het liefste dat je verslag ineens wordt goedgekeurd door de registratiecommissie.  

Het kan gebeuren dat een N=1 verslag niet direct door de VGCt wordt goedgekeurd. Daar zijn verschillende redenen voor, bijvoorbeeld: 

 • De faba’s zijn niet juist toegepast 
 • Het design van het onderzoek is niet goed opgezet 
 • Er ontbreekt een toelichting wanneer er is afgeweken van het behandelplan 

 

Als de N=1 commissie jou vraagt om een aanvulling te schrijven, kan ik je helpen om binnen de gevraagde termijn met de frisse blik van een ervaren supervisor mee te kijken met jouw aanvulling. Zo kun je met een positief resultaat alsnog je registratie voltooien. 

HOE GAAN WIJ AAN DE SLAG?

 

Allereerst bekijken we samen je N=1 verslag en de feedback die je van de VGCt kreeg tijdens onze supervisie. Daarna overleggen we wat er nog bijgespijkerd moet worden en maken we samen een plan van aanpak. 

Zo kan het zijn dat ik je aanraad om nog eens in het boek van Korrelboom en ten Broeke te duiken. Of ik vraag je mijn e-learning te doorlopen, waarin je meer leert over de meest gemaakte fouten in de faba’s in het N=1 verslag. Maar het kan ook iets anders zijn om je aanvulling succesvol af te ronden.    

Daarna maken we concrete afspraken over het aantal supervisies en wanneer we welk aangepast deel samen doornemen. Alles gericht op het op tijd indienen bij de registratiecommissie.  

WAT KAN JE VERWACHTEN? 

 

 • Je verslag en de feedback van de commissie kun je in mijn online omgeving. Vervolgens kun je zelf online een supervisie-afspraak maken in mijn agenda.    
 • Samen maken we een plan van aanpak. 
 • Tijdens de supervisiesessies nemen we je inspanningen door en krijg je feedback. Reken op 3 supervisies om tot het gewenste resultaat te komen.
 • Tot slot lees ik je tekst en geef ik feedback.  

VOORDELEN OM MET REBECCA WARNER SNEL AAN DE SLAG TE GAAN MET DE N=1 AANVULLING

 

 • Gestructureerde aanpak en overzicht van te doorlopen stappen 
 • Direct afspraken plannen in mijn agenda voor supervisie 
 • Snel en vlot werken, hierdoor geen stress en op tijd je aanvulling af  
 • Gemiddeld volstaan 3 supervisiesessies  
 • Frisse blik van een ervaren supervisor

PAKKET N=1 AANVULLING 

 

Je investering voor het pakket is € 315,-. Daarmee krijg je het papiertje van cognitief gedragstherapeut zeker in handen (uiteraard bij voldoende cgt-kennis en inzet om te werken aan een sterk eindresultaat). 

 

 • 3 Supervisie-uren. 
 • Meelezen en feedback op je aanvulling 
 • Toegang tot de online omgeving van de Rebecca Warner opleidingen, waar je supersnel feedback krijgt op je vragen. 

 

Momenteel is er geen ruimte voor begeleiding van een N=1 aanvulling schrijven.

Ja, ik wil ondersteuning bij mijn N=1 aanvulling schrijven

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!