Title Image

Supervisie

SUPERVISIE Voor psychologen in opleiding (CGT + N=1) en supervisoren

 

 

 

Bij Rebecca Warner kun je terecht voor diverse vormen van supervisie, van afgestudeerde psychologen tot supervisie voor supervisoren. Door mijn rollen als ervaren therapeut, opleider en begeleider van N=1 studies heb ik de meerwaarde en effectiviteit van continue persoonlijke groei en ontwikkeling binnen het vak leren waarderen. 

 

De supervisiegesprekken zijn gericht op ontwikkeling en uiteraard leerzaam en motiverend. Ik deel met plezier mijn kennis met jou. 

Supervisie voor afgestudeerde psychologen

 

 

 

Ben je in opleiding tot cognitief gedragstherapeut dan help ik je graag als ervaren vertrouwenspersoon en supervisor om je feedback te geven, te stimuleren en motiveren, te helpen bij het maken van juiste keuzes, en je werkwijze te structureren. Als supervisor pas ik me aan bij wat jij nodig hebt.  

 

 

N=1 begeleiding

 

 

 

Sta je op het punt te starten met je N=1 onderzoek of ben je al begonnen en loop je vast en zie je als een berg op tegen het vervolg? Als opleider, supervisor en begeleider van N=1 studies help ik je met de ondersteuning die je nodig hebt om het traject niet zwoegend maar fluitend te doorlopen. 

 

Supervisie voor supervisoren 

 

 

 

Ben je nieuw in je rol als supervisor, heb je behoefte om te sparren met een collega-supervisor of wil je samen eens naar een N=1 casus kijken? Dan vind je het misschien wel prettig om één op één door te nemen waar je tegenaan loopt. Kloppen de analyses van je supervisant of is de onderzoeksopzet juist neergezet? Ik kijk graag met je mee. 

Handboek N=1 nieuwe stijl voor cgt’ers in opleiding en supervisoren (gratis download) 

 

 

 

Begin 2021 voerde de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt) het N=1-verslag nieuwe stijl in. In mijn rol als supervisor zag ik dat zowel psychologen als supervisoren het lastig vonden om met het veelomvattende en veeleisende N=1 onderzoek te beginnen, maar ook dat de eisen van het N=1 verslag nieuwe stijl niet voor iedereen helemaal duidelijk was.  

 

Daarom schreef ik het ‘Handboek N=1 Nieuwe Stijl’ dat je gratis kunt downloaden. Op deze pagina vind je meer informatie over het handboek en kun je de gratis download aanvragen. 

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!