supervisie

| “Ontwikkel jezelf als professional!

 

Volg je de opleiding tot cognitief gedragstherapeut via de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCt)? En zoek je iemand om supervisie bij te volgen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Supervisie

 

Supervisie is leerzaam en inspirerend. Je krijgt direct feedback op je functioneren: aanmoediging en ook confrontatie. Toegespitst op de onderwerpen en vaardigheden die in de opleiding aan bod komen, je werksituatie en ervaringen. Ik maak onder andere gebruik van filmopnames en rollenspelen.

Wat kan je van mij verwachten?

 

Wat je van mij als supervisor kunt verwachten? Ik houd ervan om samen te puzzelen op ingewikkelde problemen en om deze behapbaar te maken. Naast het bespreken van casuïstiek waarin je vastloopt, kijken we ook naar behandeling die goed lopen. We maken daarbij gebruik van de door de VGCt ontwikkelde praktijktoetsen. Hiermee kunnen we je ontwikkeling toetsen en de supervisie verder toespitsen op je behoeftes.

 

Psychologen in opleiding die je voorgingen, typeren mijn begeleiding onder andere als volgt:

 

  • Ervaren vertrouwenspersoon, waarmee je je twijfels en strubbelingen op een veilige en steunende manier kunt bespreken.
  • Doortastende vragen en heldere feedback.
  • Goede inschatting van wat ik op dit moment nodig heb.
  • Goede helikopterview op diverse behandelsituaties.
  • Inspirerend, enthousiasmerend en stimulerend.
  • Goed op de hoogte van veranderingen en nieuws op het gebied van psychologie.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Heb je interesse in mijn supervisie?

 

  • Ik help je graag in Rotterdam Centrum. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid onder het gebouw.
  • Voor supervisie reken ik € 85 per individuele sessie van 45 minuten. Dubbele sessies en groepssupervisie zijn in overleg ook mogelijk.
  • Mijn tarief voor de begeleiding bij het schrijven van je N=1-verslag is € 85 per supervisieuur. De tijd die nodig is voor de begeleiding van een N=1 is per persoon verschillend. Je kunt uitgaan van minimaal vijf supervisiesessies en vijf keer 45 minuten leestijd.
Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een afspraak? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Voer voor psychologen

Wil je tips over relevante zaken uit ons werkveld ontvangen? Zo af en toe, wanneer het er toe doet? Zoals de laatste nieuwtjes over veranderingen in het VGCt-opleidingstraject? Of een documentairetip die je niet wilt missen? Vul dan je e-mailadres in en krijg een seintje bij ieder nieuw bericht.