Title Image

E-learning N=1 onderzoek CGT’ers

“Maak het jezelf makkelijk en laat je als cognitief gedragstherapeut in spe vlot door je N=1-Onderzoek loodsen”

 

 

Online in je eigen tempo te volgen

Je hebt al een tijdje een vervelend stemmetje in je hoofd. ‘Eigenlijk moet ik nu aan mijn N=1-onderzoek werken.’ Of: ‘Ik kan het niet, geef het maar op.’ Je ziet er gewoon als een berg tegenop, het sluitstuk van je opleiding tot cognitief gedragstherapeut. Hoe zorg je ervoor dat je die berg soepel beklimt? Of nog beter: dat de berg verandert in een flauwe heuvel? 

 

Je dwingt jezelf om gewoon te beginnen. Elke cognitief gedragstherapeut schreef toch een N=1-verslag? Maar als je de eerste zinnen op papier zet, zinkt de moed je alweer in de schoenen. Is deze casus wel geschikt? Waar vind ik goede literatuur? Hoe zit het ook alweer met onderzoeksvragen opstellen en statistische analyses? Als je jezelf hierin herkent, bedenk dan dat het ook anders kan.

Stel je voor…

 

Stel je voor dat je vol zelfvertrouwen begint met het schrijven van je N=1-verslag, omdat je precies weet wanneer je welke stap zet. Je weet welke cliënt je wilt volgen. Hoe je zo snel mogelijk de juiste gegevens verzamelt. Hoe je je onderzoek opzet en met goede metingen de juiste conclusies trekt. En waarop je moet letten als je je casus, onderzoek en behandeling beschrijft.

 

Onrealistisch? Nee hoor, dat is ook voor jou haalbaar.

 

Niemand doet het zo maar even, een N=1-verslag schrijven. Naast je drukke werkzaamheden en alle ballen die je al hoog moet houden. Tijdens je psychologiestudie deed je wel onderzoek, maar dat is alweer even geleden. En ook niet helemaal hetzelfde. Ook kun je online informatie zoeken of voorbeeldverslagen lezen van je collega’s. Hoewel dat veel tijd kost. Weet je daarmee alle ins & outs? Of vlieg je daarmee door het N=1-proces? Waarschijnlijk niet.

 

Kan je supervisor je hier dan niet mee helpen? Zeker. Maar je wilt niet failliet gaan aan begeleidingskosten. Bovendien zijn niet alle supervisoren even ervaren in een N=1 onderzoek begeleiden. Ook voerde de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt) begin 2021 het N=1-verslag nieuwe stijl in. Daarmee hebben nog maar weinig vakgenoten ervaring.

Van zwoegen naar fluiten

 

Zonde als de laatste loodjes van je opleiding echt het zwaarst wegen. Terwijl iedereen vlot een goed N=1-verslag kan schrijven als je op het goede moment de juiste kennis, voorbeelden en oefeningen krijgt. In de online cursus ‘Soepel & snel je N=1 schrijven’ leer je in een halve dag alles wat je nodig hebt om fluitend door je N=1-verslag te gaan.

 

Daarvan profiteer je ook de rest van je carrière. Want als je weet hoe je de problemen van je cliënt goed onderzoekt en het resultaat evalueert, heb je meer tools in handen om een betere therapeut te worden.

 

De cursus ‘Soepel & snel je N=1 schrijven’ volg je in je eigen tempo, in een online omgeving. Je investering is maar 147,- euro. Na betaling krijg je direct toegang tot de cursusomgeving met video’s, oefeningen, een cursistenforum en handige downloads.

ONLINE CURSUS SOEPEL EN SNEL JE N=1 SCHRIJVEN – BETAAL & BEGIN

Wat je leert

 

Je leert in deze cursus alles wat je nodig hebt om vol vertrouwen met je N=1-onderzoek aan de slag te gaan. Ik loods je stap voor stap door de hoofdstukken van je verslag. Wat moet je voor elk onderdeel doen (en wat juist niet)? Je krijgt filmpjes met theoretische en praktische uitleg, een inkijkje in het N=1 proces (voor en achter de schermen), een voorbeeld-casus waarmee je zelf aan de slag gaat, handige linkjes, leessuggesties en nog veel meer. Bijvoorbeeld tips van een oud-cursist en adviezen van een tekstschrijver. Ook beantwoorden de andere cursisten en ik je vragen op het cursistenforum.

 

Het resultaat?

  • Je stapt zelfverzekerd in het N=1-proces.
  • Je krijgt gedoseerde instructies op het juiste moment, zodat je geen tijd verliest met zoeken.
  • Je blijft niet onzeker onderaan de berg staan, maar loopt energiek de heuvel over en doet onderweg inspiratie op.
  • Je bent trots op de overwinning op jezelf.
  • Je hebt het papiertje van cognitief gedragstherapeut snel in handen.

Extra voordelen

 

De cursus ‘Soepel & snel je N=1 schrijven’ is niet voor eenmalig gebruik. Je hebt een jaar lang toegang tot de lesstof, zodat je de uitleg en voorbeelden er steeds weer bij kunt pakken. Net zolang totdat je je mooiste N=1-verslag hebt geschreven. Ook blijf je up-to-date van de laatste nieuwtjes en handige linkjes.

 

Deze cursus is uitstekend geschikt voor zelfstudie en oefening. Maar het blijft verplicht om je tijdens het N=1-traject door een supervisor te laten begeleiden. Daar zul je wel veel minder tijd en geld aan kwijt zijn.

Begin nu

‘The proof of the pudding?’

53

begeleide N=1's

7

blije supervisanten na afkeuring elders

40

gelijk goedgekeurd

25

in begeleiding

18

binnenkort starten met N=1 begeleiding

5

N=1's die wachten op beoordeling

3

goedgekeurd met aanvulling

35

afgeronde N=1 nieuwe stijl

2

afgekeurd

Inschrijven

 

Je kunt de online cursus direct volgen. Als je hebt betaald, krijg je direct toegang tot de cursusomgeving van ‘Soepel & snel je N=1 schrijven’ met filmpjes, voorbeelden en tips per verslagonderdeel. Je betaalt er maar 147,- euro voor. Dat is inclusief een jaar gratis toegang en updates van wijzigingen en tips. Ook bespaar je er veel supervisie-uren mee (à € 85,- per uur). Voldoet de cursus niet aan je verwachtingen? Dan krijg je binnen dertig dagen na aankoop je geld terug.  P.S. Dit is een tijdelijke introductieprijs.

Begin nu

We zien ernaar uit je online te ontmoeten. Heb je nog vragen over deze cursus? Neem dan even contact  met ons op via het

Contact

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!