Title Image

Intervisie

CGT intervisie voor collega-psychologen en supervisoren

 

 

Intervisie is een belangrijk onderdeel van je vak als psycholoog. Met collega’s overleggen waar je als therapeut tegenaan loopt, je inzicht verdiepen en je kennis vergroten.

 

Speciaal voor cognitief gedragstherapeuten houden we regelmatig intercollegiaal overleg bij Rebecca Warner in Rotterdam (Groothandelsgebouw naast centraal station) of online via Zoom. Je bent welkom je aan te sluiten als cognitief gedragstherapeut (in opleiding) of als supervisor.

 

 

Intervisie voor cognitief gedragstherapeuten (in opleiding)

 

Ben jij de enige cognitief gedragstherapeut in jouw organisatie of werk je als zzp’er en heb je behoefte te sparren met andere cognitief gedragstherapeuten over casuïstiek uit ons vakgebied?

 

Doe mee aan intervisiesessies van telkens drie bijeenkomsten. Wil je weten hoe het in zijn werk gaat en wanneer we samenkomen? Meer informatie over intervisie voor cognitief gedragstherapeuten.

Intervisie voor supervisoren VGCt

 

Ben jij de enige VGCt-supervisor op jouw locatie? Zou je graag meer handvatten willen om supervisanten te begeleiden en tips uitwisselen met andere supervisoren? Om daarmee ook  nascholingspunten ‘supervisievaardigheden/didactiek’ te krijgen voor je herregistratie als supervisor?

 

Doe mee aan een intervisiebijeenkomst speciaal voor supervisoren. Elke sessie behandelen we een specifiek thema. Wil je weten hoe het in zijn werk gaat en wanneer we samenkomen? Meer informatie over intervisie voor VGCt-supervisoren.

 

We zien ernaar uit je te ontmoeten, online of in het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Heb je nog vragen over de intervisies? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier.

Contact

Voer voor psychologen

Wil je tips over relevante zaken uit ons werkveld ontvangen? Zo af en toe, wanneer het er toe doet? Zoals de laatste nieuwtjes over veranderingen in het VGCt-opleidingstraject? Of een documentairetip die je niet wilt missen? Vul dan je e-mailadres in en krijg een seintje bij ieder nieuw bericht.