Title Image

De zoekschema’s in beeld: de betekenisanalyse

WORKSHOP ZOEKSCHEMA BETEKENISANALYSE UITLEG 

 

 

 

Ken je die modellen waarbij je heel snel inzichtelijk hebt welke stappen je moet doorlopen? Dat je bijna fluitend en blindelings weet wat je moet doen? Zo’n wegwijzer werkt lekker en geeft een fijn gevoel. 

HERKEN JE OOK DAT HET BIJ DE FABA’S VAAK NIET ZO WERKT? 

 

 

 

Dat je het gevoel hebt dat je de stappen niet goed genoeg in je hoofd zitten om er lekker mee uit de voeten te kunnen? Waardoor je de neiging hebt om het model aan de kant te schuiven, of alleen heel basic uitvoert.  

Je wilt de beste zorg leveren. Je weet dat de analyses je daarbij helpen. Het is dan wel zonde dat je deze daar dan niet bij gebruikt. Of vraag je je misschien af: hoe goed heb ik ze in de vingers?  

 

OVER DE BETEKENISANALYSE PIEKEREN IS NIET MEER NODIG! 

 

 

 

Ik zette het faba model in een stroomdiagram en ontwikkelde een infographic, zodat je snel inzicht hebt hoe je de stappen juist doorloopt.  

Hoe fijn is het als we de analyses nog even doornemen en je ze nog een keer uitgelegd krijgt? En dat ik je laat zien hoe je de infographic daarbij gebruikt?  

Dat je oefent in de workshop met de toepassingen en in kleine groepjes met voorbeeldcasuïstiek.  

Plenair bespreken we onze ervaringen. 

 

Als je ze eenmaal geoefend hebt, kun je ze in no-time in je eigen praktijk en behandelingen toepassen en met meer gemak je N=1 schrijven of een N=1 begeleiden. 

 

Hoe ziet de workshop betekenisanalyse zoekschema toepassen eruit? In een online avondworkshop met maximaal 12 personen buigen we ons gedurende 3 uur over het gebruik van de infographic bij de faba’s.  

HOE HELPT DE WORKSHOP JOU? 

 

 

  • Het leert je een makkelijke manier om met de faba’s te werken 
  • Profiteer van het gemak om op een interactieve en sociale manier weer even bijgespijkerd te worden over de analyses 
  • Je stapt uit je comfort zone, zodat je je cliënten nog beter kunt helpen 
  • Je oefent met een clubje gelijkgestemden 

DATA EN INVESTERING

 

 

De eerstvolgende ‘Zoekschema’s in beeld: de betekenisanalyse’ vindt plaats op donderdag 5 september 2024 van 18.00 – 21.00 uur. Je investering voor de workshop is € 99,-

 

Komt deze dag je niet gelegen? Je kunt je nu ook al inschrijven voor de workshop erna op:
Donderdag 26 februari 2025 van 18.00 tot 21.00 uur.

AANMELDEN

 

 

Wil jij ook up-to-date kennis hebben over de betekenisanalyse en deze in de vingers krijgen? Schrijf je dan in voor ‘De zoekschema’s in beeld: de betekenisanalyse’.

Vol = vol

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!