Title Image

Cursussen

Cognitieve gedragstherapie cursus in blended en hybride vorm

 

 

 

Je bent net afgestudeerd psychologe of je hebt al een paar jaar werkervaring. Je wilt je verder ontwikkelen in de meest gebruikte therapievorm: cognitieve gedragstherapie. Om je deze vorm van therapie eigen te maken, doorloop je het erkende traject tot cognitief gedragstherapeut VGCt.

 

Zoek je de ideale basiscursus die jou de titel ‘Cognitieve gedragstherapeut in opleiding’ oplevert? Ontdek dan waarom een blended en hybride vorm afwisselend, praktisch en leuk is.

 

Cursisten over de cursussen van Rebecca Warner:

“Interactief en to-the-point”

“Prettige verhouding tussen theorie en praktijk”

“Fijne betrokkenheid van gastdocenten”

 

 

 

Beginnen bij een goede basis

 

 

 

De route naar geregistreerde CGT’er begint (na je wo-opleiding) bij een goed gestructureerde en geaccrediteerde Basiscursus cognitieve gedragstherapie. Bij Rebecca Warner kun je die volgen. In honderd lesuren werk je aan jouw persoonlijke leerdoelen. We bieden je een combinatie van blended en hybride onderwijs, waarbij je:

  • Hybride leert: je kunt live op locatie aanwezig zijn of online deelnemen.
  • Blended leert: je volgt zowel onderwijs in een groep en doet een deel online; zelfstudie (e-learning) en je voert opdrachten uit met je mede-cursisten.

 

 

 

Doorgroeien tot een ervaren therapeut

 

 

 

Na afronding van de basiscursus volgen de vervolgcursussen, werk je aan je persoonlijk ontwikkelingsplan (POP), volg je supervisie en doe je een N=1 onderzoek. Bij Rebecca Warner zijn we continu bezig nieuwe cursussen te ontwikkelen die jou een stap verder helpen in het VGCt traject. Nu kunnen we je helpen starten met het N=1 onderzoek  in de vorm van een e-learning, workshop of N=1 begeleiding.

 

 

 

Wil je als supervisor je didactische vaardigheden verder ontwikkelen?

 

 

 

Als je je wil bekwamen in het begeleiden van je collega’s in supervisie of de N=1 studie dan kun je een e-learning of workshop volgen waarin je de ins & outs leert van het begeleiden van een N=1. Of je volgt een FABA opfris-workshop  of N=1 workshop.

 

 

 

Leer van een praktiserende professional

 

 

 

Naast het geven van opleidingen en cursussen, voert Rebecca Warner een praktijk voor cognitieve gedragstherapie. Je leert van een bevlogen therapeut met een jarenlange ervaring. Rebecca kent de diversiteit aan hulpvragen en het weerbarstige werkveld. Van diverse specialisten krijg je interessante gastlessen in specifieke onderwerpen.

 

Wil je als beginnende therapeut ontdekken of de cognitieve gedragstherapie cursus iets voor jou is? Klik dan door naar deze pagina voor meer informatie. Twijfel je nog of het past in je drukke leven? Schrijf je dan in voor de Online informatieavond ‘Kennismaken met de basiscursus CGT’ . Daar heb je ruimte om je vragen te stellen en te onderzoeken of deze cursus bij jou past.

 

We zien ernaar uit je te ontmoeten, online én in het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Heb je nog vragen over de basiscursus? Neem dan even contact met ons op via het

Contact

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!