Title Image

E-learning

E-learning cursus over de N=1 studie voor CGT’ers in opleiding en supervisoren

 

 

 

Bij Rebecca Warner volg je een e-learning cursus over de N=1 studie, zodat je precies weet wat je moet doen:

  • als cognitief gedragstherapeut in opleiding om te leren hoe je snel en vlot aan je N=1 studie begint, omdat je precies weet welke casuïstiek geschikt is en hoe een N=1 verslag wordt opgebouwd.
  • als supervisor zodat jij je collega kan begeleiden met het N=1 verslag.

 

 

 

Met zelfvertrouwen aan de slag

 

 

Als ervaren supervisor en begeleider viel het Rebecca Warner op dat mensen enorm opzien tegen het beginnen met hun N=1 studie. “Het is onoverzichtelijk veel en lastig te combineren met je werk en je privéleven”, is vaak het argument dat ze hoorde. Ze had het idee dat het ook anders moest kunnen.

 

 

Cognitief gedragstherapeuten in opleiding

 

Om die reden stelde Rebecca de e-learning ‘Soepel en snel je N=1 schrijven’ samen voor aankomende gedragstherapeuten. Je leert welke gegevens je verzamelt om tot een volledig N=1 verslag te komen. Het geeft je een praktisch overzicht van wat je moet doen en hoe het N=1 verslag eruit komt te zien. Als je weet wat je nodig hebt, kun je ervoor zorgen dat je alle benodigde gegevens op tijd hebt. Zo kun je het proces met zelfvertrouwen tegemoet zien. Ontdek meer details op de cursuspagina.

 

Supervisoren

Daarnaast lopen veel psychologen in opleiding tegen het probleem aan dat ze geen ervaren N=1 begeleider kunnen vinden. Supervisoren hebben het zelf te druk of denken niet genoeg kennis in huis te hebben om een N=1 goed te kunnen begeleiden. Wat je precies nodig hebt om dat probleem aan te pakken, leer je in de cursus ‘Soepel en sterk een N=1 begeleiden‘. Met de cursus vergroot je je eigen kennis, zodat je cognitief gedragstherapeuten in opleiding kunt helpen bij hun proeve van bekwaamheid. Ontdek meer details op de cursuspagina.

 

 

 

E-learning in ontwikkeling

 

 

De mogelijkheid om in je eigen tijd en achter je eigen pc een opleiding te volgen, maakt deze cursus heel toegankelijk. We ontdekken dat hybride leren en e-learning een steeds grotere vlucht neemt. Daarom blijven we bij Rebecca Warner doorontwikkelen en bieden we vanaf dit najaar ook andere e-learning cursussen aan die ondersteunen om jouw N=1 tot een succes te maken.

 

Wil je ook een jaar lang toegang hebben tot de lesstof, zodat je het als naslagwerk kunt gebruiken tijdens je N=1 onderzoek of als je een N=1 begeleid? Ga naar de cursuspagina’s voor meer informatie.

 

We zien ernaar uit je online te ontmoeten. Heb je nog vragen over een van de cursussen? Neem dan even contact  met ons op via het

CONTACTFORMULIER

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!