Title Image

In-company

In-company opleidingen: cognitieve gedragstherapie in de praktijk

 

 

Maatwerk opleidingen inspireren  je medewerkers. Investeren in je personeel is van onschatbare waarde. Het vergroten van kennis en het versterken van het team heeft een positief effect op je organisatie. Dat kan met een in-company training of cursus in cognitieve gedragstherapie.

 

 

 

Aanbod gedragstherapie cursus of training voor jouw organisatie

 

 

Wanneer je als team de behoefte hebt aan verdieping, bijscholing of inspiratie in je vakgebied met een persoonlijk tintje, dan bieden maatwerk trainingen en cursussen uitkomst. Ze vergroten het saamhorigheidsgevoel en geven meer inzicht in mogelijkheden om cliënten te helpen. Bovendien maken we met de inhoud de vertaalslag naar jouw organisatie door maatwerk oefeningen, casuïstiek en gastdocenten te integreren.

 

Bij Rebecca Warner Opleidingen werken we continu aan het ontwikkelen van cursussen, workshops en trainingen op maat. Voorbeelden van in-company opleidingen op het gebied van cognitieve gedragstherapie:

 

Meer informatie over de trainingen en cursussen zelf vind je op de opleidingspagina’s.

 

 

 

Voor wie

 

 

We stemmen onze in-company opleidingen af op jouw wensen. Onze cursussen zijn geschikt voor:

  • beginnende psychologen
  • POH-GGZ
  • ervaren cognitieve gedragstherapeuten

 

Benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen? Of heb je nog vragen over een van de cursussen? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier . We zien ernaar uit je op locatie te ontmoeten.

Contact

Voer voor psychologen

Wil je tips over relevante zaken uit ons werkveld ontvangen? Zo af en toe, wanneer het er toe doet? Zoals de laatste nieuwtjes over veranderingen in het VGCt-opleidingstraject? Of een documentairetip die je niet wilt missen? Vul dan je e-mailadres in en krijg een seintje bij ieder nieuw bericht.