Title Image

In-company

In-company opleidingen: cognitieve gedragstherapie in de praktijk

 

 

Maatwerk opleidingen inspireren  je medewerkers. Investeren in je personeel is van onschatbare waarde. Het vergroten van kennis en het versterken van het team heeft een positief effect op je organisatie. Dat kan met een in-company training of cursus in cognitieve gedragstherapie.

 

 

 

Aanbod gedragstherapie cursus of training voor jouw organisatie

 

 

Wanneer je als team de behoefte hebt aan verdieping, bijscholing of inspiratie in je vakgebied met een persoonlijk tintje, dan bieden maatwerk trainingen en cursussen uitkomst. Ze vergroten het saamhorigheidsgevoel en geven meer inzicht in mogelijkheden om cliënten te helpen. Bovendien maken we met de inhoud de vertaalslag naar jouw organisatie door maatwerk oefeningen, casuïstiek en gastdocenten te integreren.

 

Bij Rebecca Warner Opleidingen werken we continu aan het ontwikkelen van cursussen, workshops en trainingen op maat. Voorbeelden van in-company opleidingen op het gebied van cognitieve gedragstherapie:

 

Meer informatie over de trainingen en cursussen zelf vind je op de opleidingspagina’s.

 

 

 

Voor wie

 

 

We stemmen onze in-company opleidingen af op jouw wensen. Onze cursussen zijn geschikt voor:

  • beginnende psychologen
  • POH-GGZ
  • ervaren cognitieve gedragstherapeuten

 

Benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen? Of heb je nog vragen over een van de cursussen? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier . We zien ernaar uit je op locatie te ontmoeten.

Contact

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!