Title Image

Voor wie

Voor wie zijn de opleidingen van Rebecca Warner bedoeld?  

 

 

 

Als opleider in cognitieve gedragstherapie bieden we verschillende leervormen aan om je als professional verder te ontwikkelen in je vak. Van online workshop tot basisopleiding cognitief gedragstherapeut, we hebben alles toegespitst op de uiteenlopende behoeften van psychologen in diverse stadia van hun carrière.  

 

Zo vind je workshops die online plaatsvinden, e-learning cursussen die je in je eigen tempo kunt volgen en ‘live’ klassikale lessen in Rotterdam. Van cognitief gedragstherapeuten tot POH-GGZ en Verpleegkundig Specialisten GGZ; hier vind je een overzicht van alle opleidingen, zodat je vindt wat bij je past. 

Supervisoren 

 

 

 

Als supervisor heb je een belangrijke rol. Bijvoorbeeld wanneer je gedragstherapeuten in opleiding wilt (gaan) begeleiden in hun opleiding. Wil je je verder ontwikkelen als supervisor of docent en je kennis opfrissen? Dan bieden we verschillende geaccrediteerde cursussen en workshops aan en een gratis download: 

 

Cognitief gedragstherapeuten 

 

 

 

Heb je al wat jaren ervaring als cognitief gedragstherapeut en wil je je kennis opfrissen? Wil je sparren met andere cognitief gedragstherapeuten? Of sta je op het punt aan je N=1 studie te beginnen? Dan bieden we de volgende geaccrediteerde cursussen en workshops aan: 

Cognitief gedragstherapeuten in opleiding 

 

 

 

Ben je in opleiding tot cognitief gedragstherapeut VGCt en kan je wel wat focus of begeleiding gebruiken? Onderzoek of de volgende workshop, cursus of supervisie iets voor jou is en download het Handboek N=1 nieuwe stijl gratis.  

Basispsychologen 

 

 

 

Ben je er al uit of je als cognitief gedragstherapeut met cliënten aan de slag wilt? Wil je ontdekken of de meest toegepaste therapievorm in Nederland bij je past? Voor het kennismaken met cognitieve gedragstherapie en de basisopleiding zelf geeft Rebecca Warner diverse workshops en cursussen. 

Studenten psychologie  

 

 

 

Niets is zo zonde als een studiekeuze maken op basis van je onderbuikgevoel en achteraf toch spijt krijgen. Dat hoeft niet. Wil je je verder verdiepen in het vakgebied van psycholoog? Bij Rebecca Warner kun je meer leren over cognitieve gedragstherapie, zodat je kunt ontdekken wat het inhoudt en of het bij je past.  

POH-GGZ    

 

 

 

De aanvullende opleiding tot cognitief gedragstherapeut is enorm waardevol in de zorg. Werk je als POH-GGZ? Je kunt je professionele kwaliteiten uitdiepen met de volgende cursus: 

Verpleegkundig specialisten 

 

 

 

Ook voor verpleegkundig specialisten is de opleiding tot cognitief gedragstherapeut enorm waardevol in je vak. Werk je als psychiatrisch verpleegkundige of verpleegkundig specialist? Je kunt een impactvollere bijdrage leveren aan je cliënten met de volgende opleidingen en cursussen: 

We zien ernaar uit je te ontmoeten, online of in het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Heb je nog vragen over het cursusaanbod? Neem dan evencontactmet ons op via het contactformulier. 

Voer voor psychologen

Wil je tips over relevante zaken uit ons werkveld ontvangen? Zo af en toe, wanneer het er toe doet? Zoals de laatste nieuwtjes over veranderingen in het VGCt-opleidingstraject? Of een documentairetip die je niet wilt missen? Vul dan je e-mailadres in en krijg een seintje bij ieder nieuw bericht.