Title Image

Medewerkers

BENIEUWD NAAR DE MEDEWERKERS? ONTMOET ZE HIER! 

Vanessa Vloemans

Virtual Assistant

Wie? 

Ik werk als virtual assistant waarbij ik de rechterhand ben van drukke zzp’ers en bedrijven. Ik richt mijn werk (en dat van anderen) graag zo in dat ik er energie van krijg.

 

Interesses? 

Ik heb een brede interesse en wissel nogal eens van hobby. Zo vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en ga ik graag naar een festival. Daarnaast vind ik het ook fijn om samen met mijn gezin en katten te zijn en om ’s avonds op de bank te ploffen met Netflix aan.

 

Doet wat? 

Ik bied als virtual assistant ondersteuning aan Rebecca; ik organiseer, coördineer, bewaak, regel en plan de processen achter Rebecca’s bedrijf zodat zij zich kan richten op haar core-business.

 

Vanessa opLinkedIn 

Surayny Navarro

Technisch ondersteuner

Wie? 

Ik studeer psychologie aan de Erasmus Universiteit en heb daarnaast samen met mijn zus een eigen bedrijf waar we ondernemers ondersteunen. Door mijn studieroute van vmbo, mbo, hbo en universiteit, heb ik gelaagdheid en diversiteit aan leren brengen in mijn oplosvaardigheid en communicatie met anderen.

 

Interesses? 

Lezen is één van mijn grootste hobby’s. Al van kinds af aan ben ik uren zoet als ik met een goed boek op de bank zit. Daarnaast breng ik ontzettend graag tijd door met mijn zoontje van drie.

 

Doet wat? 

In het bedrijf van Rebecca Warner hou ik me bezig met alle technische processen omtrent de website en online omgeving.

 

Surayny opLinkedIn 

Noëlle Verweel

Bureauondersteunder

Wie? 

Ik wil met een filosofische blik naar de psychologische problemen van nu kijken. Wat weten we nog niet, waar lopen we vast en wat kan er anders? Daarom studeer ik psychologie met bijvakken in filosofie. Hopelijk kan ik er later als klinisch psycholoog lezingen over geven. 

 

Interesses? 

Heb je even? Ik lees van alles over filosofie, leer drie talen, verzamel platen en reis graag. Als ik maar nieuwe dingen ontdek. 

 

Doet wat? 

Ik werk bij Rebecca Warner als allrounder. Van planningen maken tot lesruimtes reserveren. Van LinkedIn-berichten plaatsen tot e-mails beantwoorden. Zo krijg ik alvast een kijkje in de keuken. Die ondernemersgeest kreeg ik al vroeg van m’n vader mee. 

 

Noëlle opLinkedIn

Matthijs Brobbel

Studentondersteuner

Wie? 

Na een opleiding in marketing te hebben afgerond, ben ik nu bezig met een studie psychologie. Ik heb ook meegedraaid bij een aantal bedrijven en heb zo al wat ervaring met o.a. social media
opgedaan. Ik heb een sterk empathisch vermogen en haal heel veel voldoening uit het helpen van anderen. Bijvoorbeeld door een goed gesprek of simpelweg luisteren.

 

Interesses? 

Naast psychologie houd ik enorm van lezen, muziek luisteren, voetballen en tennissen. In het weekend hou ik er ook zeker van om met mijn vrienden op stap te gaan en lekker wat drankjes
ergens te doen.

 

Doet wat? 

Op de universiteit merk ik dat veel mensen echt niet weten wat het inhoudt om therapie te geven. Zonde! Mijn rol is het bereiken en enthousiasmeren van studenten over de workshop cognitieve
gedragstherapie. Daarnaast ondersteun ik bij de social media.

 

Daantje Mees

Studentondersteuner

Wie?

Ik zit in mijn tweede jaar van de bachelor psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ik ben gemotiveerd en één van de weinige mensen van mijn leeftijd die echt al precies weet welke carrièrerichting ze op wil ;). Ik geloof in geestelijke gezondheidszorg en de effecten ervan. Je kan namelijk niet altijd alles alleen.

 

Ik ben dagelijks bezig met het verbeteren van mijn mentale en fysieke gezondheid. Nieuwe dingen hierover leren en proberen vind ik heel interessant. Positief in het leven staan en het zoeken van de beste versie van jezelf, daar ben ik een groot voorstander van

 

Interesses?

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om nieuwe, gezonde recepten te proberen in de keuken. Ik hockey al sinds ik zes jaar oud ben en ik ben sinds een jaar begonnen met hardlopen. Ik wandel ook heel graag. Daarnaast ben ik actief in commissies en het bestuur bij mijn vereniging. Hier heb ik super leuke vrienden ontmoet waar ik graag tijd mee doorbreng. Ten slotte hecht ik veel waarde aan mijn familie.

 

Doet wat?

Ik ondersteun Rebecca door haar te helpen met de presentaties van de workshops en andere taken met betrekking tot de workshops. Daarnaast help ik haar met het bijhouden van de social media.

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!