Title Image

Medewerkers

BENIEUWD NAAR DE MEDEWERKERS? ONTMOET ZE HIER! 

Vanessa Vloemans

Virtual Assistant

Wie? 

Ik werk als virtual assistant waarbij ik de rechterhand ben van drukke zzp’ers en bedrijven. Ik richt mijn werk (en dat van anderen) graag zo in dat ik er energie van krijg.

 

Interesses? 

Ik heb een brede interesse en wissel nogal eens van hobby. Zo vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en ga ik graag naar een festival. Daarnaast vind ik het ook fijn om samen met mijn gezin en katten te zijn en om ’s avonds op de bank te ploffen met Netflix aan.

 

Doet wat? 

Ik bied als virtual assistant ondersteuning aan Rebecca; ik organiseer, coördineer, bewaak, regel en plan de processen achter Rebecca’s bedrijf zodat zij zich kan richten op haar core-business.

 

Vanessa opLinkedIn 

Surayny Navarro

Technisch ondersteuner

Wie? 

Ik studeer psychologie aan de Erasmus Universiteit en heb daarnaast samen met mijn zus een eigen bedrijf waar we ondernemers ondersteunen. Door mijn studieroute van vmbo, mbo, hbo en universiteit, heb ik gelaagdheid en diversiteit aan leren brengen in mijn oplosvaardigheid en communicatie met anderen.

 

Interesses? 

Lezen is één van mijn grootste hobby’s. Al van kinds af aan ben ik uren zoet als ik met een goed boek op de bank zit. Daarnaast breng ik ontzettend graag tijd door met mijn zoontje van drie.

 

Doet wat? 

In het bedrijf van Rebecca Warner hou ik me bezig met alle technische processen omtrent de website en online omgeving.

 

Surayny opLinkedIn 

Schermafbeelding 2022-11-23 om 08.13.49

Luka Mitrovic

Assistent cursusontwikkeling

Wie? 

Als student psychologie aan de universiteit sta ik open voor elke uitdaging, neem ik initiatief en ontwikkel ik mijzelf graag. Met deze kwaliteiten bevind ik mij als een vis in het water bij Rebecca’s bedrijf. De praktijkervaring die ik hier opdoe kan ik gebruiken om ooit zelf aan de slag te gaan als psycholoog. Mijn ultieme droom is om een praktijk te openen en nieuwe methodes te kunnen ontwikkelen om mensen te helpen.

 

Interesses? 

In het dagelijks leven ben ik vooral bezig met sporten. Met voetbal, judo en fitness hou ik mezelf zowel mentaal als fysiek fit. Het sporten, samen met tijd doorbrengen met familie, geeft mij balans in een drukke week.

 

Doet wat? 

Ik werk bij Rebecca Warner als ondersteuner bij het ontwikkelen van cursussen.

 

Luka opLinkedIn 

Noëlle Verweel

Bureauondersteunder

Wie? 

Ik wil met een filosofische blik naar de psychologische problemen van nu kijken. Wat weten we nog niet, waar lopen we vast en wat kan er anders? Daarom studeer ik psychologie met bijvakken in filosofie. Hopelijk kan ik er later als klinisch psycholoog lezingen over geven. 

 

Interesses? 

Heb je even? 😊 Ik lees van alles over filosofie, leer drie talen, verzamel platen en reis graag. Als ik maar nieuwe dingen ontdek. 

 

Doet wat? 

Ik werk bij Rebecca Warner als allrounder. Van planningen maken tot lesruimtes reserveren. Van LinkedIn-berichten plaatsen tot e-mails beantwoorden. Zo krijg ik alvast een kijkje in de keuken. Die ondernemersgeest kreeg ik al vroeg van m’n vader mee. 

 

Noëlle opLinkedIn

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!