vacature supervisor

Wil jij groeien als therapeut en supervisor cognitieve gedragstherapie?

 

Dan zoek ik jou als collega!

If you want to learn somethingread about it. If you want to understand somethingwrite about it. If you want to master somethingteach it.”  

(Yogi Bhajan)

Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Werken met zeer gemotiveerde cliënten. Je kennis en ervaring delen met leergierige psychologen. Ruimte om je ideeën te realiseren. Vrijheid om je eigen tijd in te delen. Goede ondersteuning krijgen bij het lesgeven. Dat is hoe je werk als cognitief gedragstherapeut ook kan zijn. Ben jij er klaar voor?  

Wat ga je doen?

 

✔       Je doet intakes en geeft therapie aan zeer gemotiveerde cliënten die zijn verwezen door de huisarts of zichzelf aanmelden voor een behandeltraject met cognitieve gedragstherapie.

✔       Je begeleidt cognitief gedragstherapeuten in opleiding bij hun eindverslag (N=1). 

✔       Je verzorgt lessen voor de basiscursus cognitieve gedragstherapie. 

✔       Je geeft online en offline workshops voor (aankomende) cognitief gedragstherapeuten en supervisoren. Bijvoorbeeld over het N=1-verslag of functie- en betekenisanalyses. 

✔       Je ontwikkelt (nieuwe) cursussen en workshops.   

Waar en hoe ga je dat doen?

 

✔        Je gaat werken in de veilige, informele sfeer van een kleine praktijk in Rotterdam centrum (naast Rotterdam CS).   

✔        De praktijk is instap-klaar: veel loopt al op rolletjes. Samen versterken we het aanbod en bouwen we de praktijk uit.   

✔        Om de administratie hoef je je niet druk te maken, daar is ondersteuning voor.

✔        Je krijgt goede begeleiding bij het lesgeven. 

✔        Je komt in loondienst en krijgt een salaris volgens de CAO Geestelijke Gezondheidszorg (in overleg). 

✔        Het aantal uren dat je per week werkt, is flexibel.

Wie ben jij?

 

✔       Je bent een cognitief gedragstherapeut in hart en nieren. 

✔       Je hebt een registratie als supervisor voor de Vereniging voor Gedrags- en cognitieve therapieën.

✔       Je wilt groeien als therapeut en supervisor en laat ook anderen graag groeien.

✔       Je bent energiek, ambitieus, betrokken en zelfstandig.

✔       Je neemt graag verantwoordelijkheid.

Wie ben ik?

 

Ik ben je nieuwe collega: Rebecca Warner, gezondheidszorgpsycholoog, cognitief gedragstherapeut en supervisor voor de VGCt. In 2016 startte ik deze praktijk, zodat ik kon doen wat ik het liefste doe: zoveel mogelijk cliënten helpen met cognitieve gedragstherapie. Niet alleen door samen aan hun behandeldoelen te werken. Maar ook door andere psychologen hierin te trainen, via cursussen en workshops die leuk en leerzaam zijn. Verwijzers en psychologen weten mij inmiddels goed te vinden. Nu is het tijd voor een volgende stap: samen met jou verder bouwen aan de praktijk. 

Solliciteren?

 

Wil jij onderdeel worden van deze afwisselende, uitdagende en zelfstandige werkplek waarin je kunt gaan uitblinken als cognitief gedragstherapeut? Stuur dan vóór 1 april 2021 je cv en motivatie naar onderstaand e-mailadres. Op www.rebeccawarner.nl vind je ook meer informatie over mij en de werkzaamheden. Heb je vragen? Bel of mail gerust. Ik kijk uit naar je reactie! 

vacatureinfo2-1

Voer voor psychologen

Wil je tips over relevante zaken uit ons werkveld ontvangen? Zo af en toe, wanneer het er toe doet? Zoals de laatste nieuwtjes over veranderingen in het VGCt-opleidingstraject? Of een documentairetip die je niet wilt missen? Vul dan je e-mailadres in en krijg een seintje bij ieder nieuw bericht.