Title Image

Wat is het verschil tussen de workshop ‘Starten met je N=1’ en de online cursus ‘Soepel en snel je N=1 schrijven’?

Wat is het verschil tussen de workshop ‘Starten met je N=1’ en de online cursus ‘Soepel en snel je N=1 schrijven’?

In de workshop komen we online, via Zoom, bij elkaar. We doorlopen samen een N=1 en bespreken met elkaar relevante punten van de verschillende hoofdstukken. Gaandeweg krijg je tips en tricks over het schrijven van je N=1. 

In de online cursus lees je ook een N=1 en krijg je per hoofdstuk van het verslag tips en tricks. Daarnaast is het een handig naslagwerk terwijl je aan het schrijven bent. 

In het N=1 voordeelpakket beginnen we met de workshop, zodat je weet wat je te doen staat. Tijdens het schrijfproces gebruik je per onderdeel van het verslag de online omgeving om tot een goede opzet te komen. Volg je je N=1 supervisie bij iemand anders? Dan kun je met de online cursus als specifieke steun in de rug je N=1 schrijven. Niet alle supervisoren hebben evenveel ervaring met het begeleiden van een N=1. De online cursus geeft je structuur en maakt de onderzoeksopzet inzichtelijk. De supervisie geeft inhoudelijke verdieping op casusniveau. Een goede combi dus.  

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!