Title Image

Wat is het verschil tussen de workshop ‘Starten met je N=1’ en de online cursus ‘Soepel en snel je N=1 schrijven’?

Wat is het verschil tussen de workshop ‘Starten met je N=1’ en de online cursus ‘Soepel en snel je N=1 schrijven’?

In de workshop komen we online, via Zoom, bij elkaar. We doorlopen samen een N=1 en bespreken met elkaar relevante punten van de verschillende hoofdstukken. Gaandeweg krijg je tips en tricks over het schrijven van je N=1. 

In de online cursus lees je ook een N=1 en krijg je per hoofdstuk van het verslag tips en tricks. Daarnaast is het een handig naslagwerk terwijl je aan het schrijven bent. 

In het N=1 voordeelpakket beginnen we met de workshop, zodat je weet wat je te doen staat. Tijdens het schrijfproces gebruik je per onderdeel van het verslag de online omgeving om tot een goede opzet te komen. Volg je je N=1 supervisie bij iemand anders? Dan kun je met de online cursus als specifieke steun in de rug je N=1 schrijven. Niet alle supervisoren hebben evenveel ervaring met het begeleiden van een N=1. De online cursus geeft je structuur en maakt de onderzoeksopzet inzichtelijk. De supervisie geeft inhoudelijke verdieping op casusniveau. Een goede combi dus.  

Voer voor psychologen

Wil je tips over relevante zaken uit ons werkveld ontvangen? Zo af en toe, wanneer het er toe doet? Zoals de laatste nieuwtjes over veranderingen in het VGCt-opleidingstraject? Of een documentairetip die je niet wilt missen? Vul dan je e-mailadres in en krijg een seintje bij ieder nieuw bericht.