Title Image

Maakt het vakgebied, bijvoorbeeld kind en jeugd of een ziekenhuissetting, uit voor de relevantie van het N=1 voordeelpakket? 

Maakt het vakgebied, bijvoorbeeld kind en jeugd of een ziekenhuissetting, uit voor de relevantie van het N=1 voordeelpakket? 

Bij N=1 begeleiding begeleid ik je bij het proces van het opzetten en schrijven van je N=1. Cognitief gedragstherapeuten in opleiding doen het N=1 onderzoek over het algemeen aan het einde van hun opleidingstraject. Ze zijn ondertussen expert geworden op hun eigen specifieke vakgebied. Ik heb mijn expertise in N=1 begeleiding, het opstellen van functie- en betekenisanalyses en ben op de hoogte van algemene relevante literatuur. Met het N=1 voordeelpakket haal je alles in huis om je N=1 onderzoek goed op te zetten en daar een mooi verslag over te schrijven.   

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!