Title Image

Zijn 5 sessies voldoende voor de begeleiding van een N=1?

Zijn 5 sessies voldoende voor de begeleiding van een N=1?

De meeste mensen hebben genoeg aan de 5 sessies supervisie voor een sterke basis van het N=1 onderzoek. De uitleg over het N=1 onderzoek die ik normaal zou geven binnen de supervisie heb ik gedigitaliseerd. Dit kun je bekijken op het moment dat het jou uitkomt en zo vaak herhalen als er behoefte is. Daarmee kunnen we de tijd besteden aan de inhoud van jouw N=1 en vermijden we randzaken. Hoewel 5 supervisiesessies kort lijkt, kunnen de meeste mensen daar goed mee uit de voeten. Vind je de functie- en betekenisanalyses erg lastig? Of is schrijven niet je grootste talent? Dan kun je beter wat extra supervisie inplannen. Zo heb je meer ruimte om je vragen te stellen en hoeven we elkaar geen tijdsdruk op te leggen.  

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!