Title Image

Rebecca Warner

REBECCA WARNER: “ZODAT JE MET VERTROUWEN VERDER KUNT” 

Voel je je al langere tijd gespannen of minder gelukkig? 

Of ben je zelf psycholoog en wil je je cliënten nog beter van dienst zijn? 

Dan help ik je graag met therapie, supervisie of opleidingen. 

  

Ik ben Rebecca Warner en werk sinds 2005 als psycholoog cognitieve gedragstherapie. Sinds 2013 leid ik ook psychologen op tot cognitief gedragstherapeut. Dat doe ik vanuit mijn eigen praktijk en opleidingsruimte in Rotterdam centrum. 

  

Ik ben gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie. Dit is tegenwoordig de meest toegepaste behandelmethode in de psychologenpraktijk. Uit talrijke wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat dit de meest effectieve aanpak is voor een grote diversiteit aan emotionele problemen. 

  

Met cognitieve gedragstherapie oefen je om anders tegen problemen aan te kijken, om er anders mee om te gaan, of om je gedrag te veranderen. 

  

Zodat je met vertrouwen verder kunt. 

THERAPIE 

Als psycholoog richt ik me op kortdurende hulpverlening aan volwassenen. Ik behandel veelvoorkomende psychische problemen. Je kunt met mij contact opnemen als je je depressief voelt en daar wat aan wilt doen. Als je iets traumatisch hebt meegemaakt, wat je dagelijkse leven sterk beïnvloedt. Of als je last hebt van angsten, waardoor je dingen uit de weg gaat. 

Meer over therapie

WACHTTIJD

 

Aanmelden voor therapie bij mij is eenvoudig. Je kunt vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen. Samen kijken we of ik je kan helpen bij je vraag. Dat kan binnen één tot twee weken. Ik bel je op het afgesproken moment. Tijdens het kennismakingsgesprek beslissen we of we een afspraak maken voor een intake. De wachttijd tot aan de intake is op dit moment 6 weken. Daarna kunnen we gelijk de behandeling starten. Met een klik op de knop kun je je aanmelden.

Aanmelden

N=1 CURSUSSEN EN BEGELEIDING 

Sta je als cognitief gedragstherapeut in opleiding op het punt om te starten met je N=1? Dan kun je bij mij terecht voor begeleiding en cursussen om met plezier en vertrouwen aan je N=1 onderzoek te werken. Ook kan ik je helpen  om de functie- en betekenisanalyse beter onder de knie te krijgen. Daarnaast bied ik N=1 gerelateerde cursussen aan supervisoren om met vertrouwen een collega te begeleiden met zijn of haar N=1 verslag. 

Meer over N=1 cursussen en begeleiding

CURSUSSEN & WORKSHOPS

 

Sta je als psycholoog aan het begin van je carrière? Of kan je instromen in de GZ-opleiding? Geef je carrière een kickstart of een boost! 

  

Werk je met technieken uit de cognitieve gedragstherapie? Wil je weten hoe je cliënten sneller wensen en mogelijkheden laat zien, in plaats van wat ze niet willen en kunnen? Zodat je ze beter, sneller, lichter en leuker helpt? 

  

Of ben je supervisor bij de VGCt en wil je je sneller ontwikkelen? 

  

Dan help ik je om dat voor elkaar te krijgen met diverse cursussen en workshops: 

  

  

Zodat je met veel plezier als GGZ-professional kunt (blijven) werken. 

GRATIS DOWNLOAD  

Wil jij ook vol vertrouwen de arbeidsmarkt, therapiekamer of lesruimte instappen als cognitief gedragstherapeut? 

  

Download dan mijn boekje Handboek N=1 nieuwe stijl. Dan weet je precies welke stappen er nodig zijn voor een goede behandeling met cognitieve gedragstherapie. Er is grote vraag naar deze specialisatie bij werkgevers en GZ-opleidingen en veel van je collega’s hebben hem al. 

DOWNLOAD HIER

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!