Title Image

Archive

Hoe weet ik of een workshop of cursus op locatie of online wordt gegeven?

De basiscursus wordt hybride gegeven. Dat betekent dat je zowel op locatie als online kunt aanschuiven. Heel fijn, mocht je eens ziek zijn of vanuit een andere plaats in het (buiten)land willen aanschuiven.  

De workshops worden online gegeven. Wanneer daar voldoende vraag naar is, kunnen workshops ook op locatie of in hybridevariant worden gegeven.  

Verder lezen

Is de kwaliteit van online lessen anders dan van lessen op locatie?

We hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met online lesgeven. Het prettige van de online lessen is dat je vanuit huis mee kunt doen en dat je niet urenlang onderweg hoeft te zijn. Het onderlinge contact tijdens fysieke bijeenkomsten geven weer een fijne extra dimensie aan de lessen. Het contact en het oefenen in kleine groepjes in break-out rooms worden als prettig ervaren. Daarnaast is het tempo van online lessen vaak hoger, omdat er minder discussies ontstaan, de pauzes kort zijn en iedereen op tijd aanwezig is. Doordat iedereen tijdens de les zichtbaar en actief meedoet, ontstaat er toch altijd een fijne groepsdynamiek. 

Verder lezen

Gaan de lessen door als de docent ziek is of onverhoopt verhinderd?

Ook dat kan gebeuren. Gelukkig heb ik een team om mij heen van kundige gastdocenten, waardoor het mogelijk is de lessen zoveel mogelijk door te laten gaan als gepland. Zo kan bij een coronabesmetting, waardoor naar de locatie komen niet mogelijk is, de les online doorgaan. Mocht ik, door ziekte of overmacht, niet aanwezig kunnen zijn, dan zal ik een gastdocent vragen de lesdag over te nemen. Zo blijven de lessen als gepland doorlopen. Mocht dat niet lukken, dan is er altijd nog de mogelijkheid om gebruik te maken van een van de van tevoren geplande reservedagen.  

Verder lezen

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!