Title Image

Wat vergoedt mijn verzekering?

Wat vergoedt mijn verzekering?

Of je zelf wat moet bijbetalen en hoeveel hangt af van je situatie. Heb je een natura- of restitutiepolis? Is je eigen risico al verbruikt? En wat is de ernst van je klachten? Neem contact op met je zorgverzekeraar. Dan weet je precies wat voor jou van toepassing is en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.  

Als je een restitutiepolis hebt, mag je je psycholoog zelf kiezen en betaalt je zorgverzekeraar alle kosten. Wel zal je verzekering eerst aanspraak maken op je eigen risico van € 385,-. Dat geldt ook voor een naturapolis. 

Bij een naturapolis betaalt je verzekeraar alleen alle kosten als je psycholoog een contract met je verzekering heeft. Anders krijg je ongeveer 75 procent vergoed. Ik koos ervoor om geen contracten met verzekeraars af te sluiten. Lees hier waarom veel psychologen zonder contracten werken. 

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!