Title Image

Toegang tot de online omgeving

Toegang tot de online omgeving

Heb je met iDEAL betaald? Dan krijg je direct toegang tot de online omgeving. Heb je via bankoverschrijving betaald, dan krijg je toegang nadat de (eerste) factuur is betaald.  

Je komt op de online omgeving via https://rebeccawarner.nl/courses/ of via https://online-rebeccawarner.nl/. Log in met de gebruikersnaam en wachtwoord die je instelde bij de aanmelding voor de cursus of workshop. 

In de online omgeving vind je alles terug wat je nodig hebt voor de cursus of workshop, van het begin tot het eind. Je vindt er: 

  • Informatie over de workshop
  • Aanvangstijden  
  • Zoomlink 
  • Draaiboek van de cursus 
  • Evaluatie  
  • Certificaat 

Op de informatiepagina van de cursus vind je de algemene informatie terug over de cursus waarvoor je je inschreef, zoals de datum en de aanvangstijden. https://rebeccawarner.nl/opleidingen/ 

Wachtwoord vergeten? 

Dat kan gebeuren. Via https://online-rebeccawarner.nl/ kun je een nieuw wachtwoord opvragen.

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!