Title Image

Ik wil graag starten met de basiscursus, maar ben op dit moment niet werkzaam in het werkveld van de GGZ. Kan ik dan ook meedoen?

Ik wil graag starten met de basiscursus, maar ben op dit moment niet werkzaam in het werkveld van de GGZ. Kan ik dan ook meedoen?

Je hebt aan de universiteit psychologie gestudeerd, langere tijd gewerkt in een mooi werkveld en onderzoek gedaan, maar zou je toch graag betekenisvol willen zijn voor cliënten binnen de GGZ? Of je hebt eerder besloten een carrièreswitch te maken en ondertussen je Master in de psychologie afgerond?  Dan is de basiscursus een mooie volgende stap. Ik zie dat deze cursisten vaak tijdens de basiscursus een passende baan vinden. Of dat ze na de basiscursus zeker weten dat dit het pad is dat zij willen bewandelen, waarna ze gefocust op zoek kunnen gaan naar een passende baan. Voor de cursus is het belangrijk dat je je eigen oefenmogelijkheden creëert. Dat kan soms binnen de huidige baan bij vrijwilligers uit de omgeving of met een medecursist.   

Voer voor psychologen

Wil je tips over relevante zaken uit ons werkveld ontvangen? Zo af en toe, wanneer het er toe doet? Zoals de laatste nieuwtjes over veranderingen in het VGCt-opleidingstraject? Of een documentairetip die je niet wilt missen? Vul dan je e-mailadres in en krijg een seintje bij ieder nieuw bericht.