Title Image

Ik wil graag starten met de basiscursus, maar ben op dit moment niet werkzaam in het werkveld van de GGZ. Kan ik dan ook meedoen?

Ik wil graag starten met de basiscursus, maar ben op dit moment niet werkzaam in het werkveld van de GGZ. Kan ik dan ook meedoen?

Je hebt aan de universiteit psychologie gestudeerd, langere tijd gewerkt in een mooi werkveld en onderzoek gedaan, maar zou je toch graag betekenisvol willen zijn voor cliënten binnen de GGZ? Of je hebt eerder besloten een carrièreswitch te maken en ondertussen je Master in de psychologie afgerond?  Dan is de basiscursus een mooie volgende stap. Ik zie dat deze cursisten vaak tijdens de basiscursus een passende baan vinden. Of dat ze na de basiscursus zeker weten dat dit het pad is dat zij willen bewandelen, waarna ze gefocust op zoek kunnen gaan naar een passende baan. Voor de cursus is het belangrijk dat je je eigen oefenmogelijkheden creëert. Dat kan soms binnen de huidige baan bij vrijwilligers uit de omgeving of met een medecursist.   

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!