Title Image

Betalingsmogelijkheden

Betalingsmogelijkheden

Als je zelf betaalt: 

Met iDEAL betaal je direct het hele bedrag van het pakket. Na de betaling heb je direct toegang tot de online omgeving met de e-learning. De bevestiging van je aankoop ontvang je direct in je mailbox en de factuur voor je eigen administratie versturen we zo snel mogelijk. Meestal ontvang je deze binnen een dag.   

Je kunt je ook inschrijven voor het N=1 pakket en via bankoverschrijving betalen. Na de inschrijving versturen we de factuur zo snel mogelijk. Meestal ontvang je de factuur binnen een dag in je mailbox. Deze kan je betalen met een iDEAL-link, QR-code of door zelf over te boeken.  

Als je betaalt via bankoverschrijving, dan kun je kiezen of je in één keer betaalt of in drie termijnen. Nadat de (eerste) factuur betaald is, krijg je toegang tot de online omgeving. Om je bestelling te plaatsen, doorloop je de volgende stappen: 

  • Bij ‘factuurgegevens’ vul je je eigen gegevens in.  
  • Je geeft aan welke gebruikersnaam en wachtwoord je wilt gebruiken om in te loggen op de online omgeving.
  • Heb je nog een opmerking of vraag? Dan kun je deze noteren bij extra informatie. We komen per mail terug op je vraag.
  • Vul de velden ‘beroep’ en ‘geboortedatum’ in.
  • Vul aan of je in één keer wil betalen (iDEAL) of in drie termijnen (bankoverschrijving). 

  

Als je werkgever betaalt:  

Wil je de factuur op eigen naam, waarbij jij het bedrag voorschiet en het betaalde bedrag declareert bij je werkgever? Dan kun je via iDEAL betalen en de factuur die je later ontvangt doorsturen naar je werkgever. Na betaling heb je direct toegang tot de online omgeving.  

Heb je met je werkgever afgesproken dat zij de betaling doen? Selecteer dan bankoverschrijving. We sturen de factuur zo snel mogelijk toe. Meestal ontvang je deze binnen een dag in je mailbox. Je stuurt zelf de factuur door naar je werkgever. Nadat de (eerste) factuur betaald is, krijg je toegang tot de online omgeving. Om je bestelling te plaatsen, doorloop je de volgende stappen: 

  • Bij ‘factuurgegevens’ vul je je eigen naam in en de gegevens van je werkgever. Vraag bij je werkgever na of deze nog specifieke gegevens op de factuur wil, zoals de kostenplaats. Wij vermelden deze dan op de factuur.    
  • Je geeft aan welke gebruikersnaam en wachtwoord je wilt gebruiken om in te loggen op de online omgeving.
  • Heb je nog een opmerking of vraag, dan kun je deze noteren bij extra informatie. We komen per mail op je vraag terug.
  • Vul de velden ‘beroep’ en ‘geboortedatum’ in.
  • Kies voor in één keer betalen.   

Heb je eerder een bestelling bij mij geplaatst? Dan kan je inloggen op de website met je eerder ingestelde inloggegevens.   

Voer voor psychologen

Wil je tips over relevante zaken uit ons werkveld ontvangen? Zo af en toe, wanneer het er toe doet? Zoals de laatste nieuwtjes over veranderingen in het VGCt-opleidingstraject? Of een documentairetip die je niet wilt missen? Vul dan je e-mailadres in en krijg een seintje bij ieder nieuw bericht.