Je N=1 opzet in de steigers in één dag
Je staat aan de vooravond om de opleiding cognitieve gedragstherapie af te sluiten met het N=1 verslag. Veel therapeuten in opleiding zien als een berg op tegen de CGT N1.
Dat komt omdat ze niet goed weten hoe ze moeten beginnen en een beschikbare supervisor vinden soms lastig is. Niet elke supervisor is bedreven in het begeleiden van een N=1.
Toch kan ook jij met een goede voorbereiding vol vertrouwen van start, waardoor ook je supervisor de begeleiding kan geven die nodig is.
Hoe ziet het verloop van de N=1 studie eruit?
Je begint met het kiezen van een geschikte casus. Vervolgens geef je de problemen van je client weer in analyses, doe je literatuuronderzoek en stel je een behandelplan op. Na de therapie volgt de fase van kritisch reflecteren, zodat je met het verslag kunt aantonen dat je het cognitief gedragstherapeutisch proces volledig beheerst.
Wil je ontdekken hoe je dit traject het beste plant? Welke informatie je verzamelt? Welke eisen de VGCt registratiecommissie stelt? Hoe je supervisor je het beste kan begeleiden? En hoe je gemotiveerd blijft om het traject vlot én met plezier af te ronden?
De opzet van je N=1 klaar in een dag
Als ervaren supervisor in het begeleiden van meerdere N=1’s tegelijkertijd weet Rebecca Warner dat goed plannen en precies weten wat je moet doen de spreekwoordelijke berg behapbaar maakt.
Tijdens de eendaagse workshop ontdek je in een kleine groep hoe je de behandeldoelen van je casus SMART kunt maken en welke literatuur en meetinstrumenten je het beste kunt gebruiken. Vervolgens brainstorm je in kleine groepjes over je onderzoeksdesign en onderzoeksvragen. Natuurlijk krijg je ook tips over de ideale planning, die je samen met je supervisor in de praktijk kunt brengen.
Sparren, reflecteren met gelijkgestemden en de blik van een ervaren begeleider brengen je een vliegende start en een overzichtelijke planning.
Programma
Het programma van de workshop is zo opgebouwd dat we eerst aan de slag gaan met je casuïstiek en behandelplan. Vervolgens werken we aan het SMART formuleren van je behandeldoelen. Ook krijg je gelegenheid om in kleine groepjes te brainstormen over je onderzoeksdesign en onderzoeksvragen.
Gedurende de dag bespreken we plenair de vragen die deelnemers hebben en waar ze tegenaan lopen. Tot slot krijg je persoonlijk feedback over verschillende onderdelen van je N=1 opzet.
Eindresultaat
Aan het einde van dag staat je N=1 opzet grotendeels klaar. Zo weet je precies wat je te wachten staat en wat je moet doen om je N=1 studie tot een succes te maken. Je onderzoeksopzet kun je met je supervisor delen, zodat je samen met je supervisor een passende planning kunt maken om jouw doelen te behalen.
Praktische informatie
Datum Donderdag 17 februari 2025
Tijd 10.00 – 17.00 uur
Lesmethode Online via Zoom
Prijs € 149,-
Groepsgrootte 4 tot 8 personen
Het aantal plaatsen is beperkt. Schrijf je daarom direct in en start vol zelfvertrouwen en met plezier je N=1.
Komt deze dag je niet gelegen? Je kunt je nu ook al inschrijven voor de workshop erna op 21 juli 2025.