Title Image

online cursus soepel en snel je N=1 schrijven

“Maak het jezelf makkelijk en laat je als cognitief gedragstherapeut in spe vlot door je N=1-verslag loodsen”

 

Online in je eigen tempo te volgen

Je hebt al een tijdje een vervelend stemmetje in je hoofd. ‘Eigenlijk moet je nu aan je N=1-verslag werken’. Of: ‘Je kan het niet, geef het maar op’. Je ziet er gewoon als een berg tegenop, het sluitstuk van je opleiding tot cognitief gedragstherapeut. Hoe zorg je ervoor dat je die berg soepel beklimt? Of nog beter: dat ie verandert in een flauwe heuvel?  

 

Je dwingt jezelf om gewoon te beginnen. Elke cognitief gedragstherapeut schreef toch een N=1-verslag? Maar als je de eerste zinnen op papier zet, zinkt de moed je alweer in de schoenen. Is deze casus wel geschikt? Waar vind ik goede literatuur? Hoe zit het ook alweer met onderzoeksvragen opstellen en statistische analyses? Als je jezelf hierin herkent, bedenk dan dat het ook anders kan.

Stel je voor…

 

Stel je voor dat je vol zelfvertrouwen begint met het schrijven van je N=1-verslag , omdat je precies weet wanneer je welke stap zet. Je weet welke cliënt je wilt volgen. Hoe je zo snel mogelijk de juiste gegevens verzamelt. Hoe je je onderzoek opzet en met goede metingen de juiste conclusies trekt. En waarop je moet letten als je je casus, onderzoek en behandeling beschrijft.

 

Onrealistisch? Nee hoor, dat is ook voor jou haalbaar.

 

Niemand doet het zo maar even, een N=1-verslag schrijven. Naast je drukke werkzaamheden en alle ballen die je al hoog moet houden. Tijdens je psychologiestudie deed je wel onderzoek, maar dat is alweer even geleden. En ook niet helemaal hetzelfde. Ook kun je online informatie zoeken of voorbeeldverslagen lezen van je collega’s. Maar dat kost veel tijd. En weet je daarmee alle ins & outs? En vlieg je daarmee door het N=1-proces? Waarschijnlijk niet.

 

Kan je supervisor je hier dan niet mee helpen? Zeker. Maar je wilt niet failliet gaan aan begeleidingskosten. En niet alle supervisoren zijn even ervaren in N=1’s begeleiden. Ook voerde de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt) begin 2021 het N=1-verslag nieuwe stijl in. Daarmee hebben nog maar weinig vakgenoten ervaring.

Van zwoegen naar fluiten

 

Zonde als de laatste loodjes van je opleiding echt het zwaarst wegen. Terwijl iedereen vlot een goed N=1-verslag kan schrijven als je op het goede moment de juiste kennis, voorbeelden en oefeningen krijgt. In de online cursus ‘Soepel & snel je N=1 schrijven’ leer je in een halve dag alles wat je nodig hebt om fluitend door je N=1-verslag te gaan.

 

Daarvan profiteer je ook de rest van je carrière. Want als je weet hoe je de problemen van je cliënt goed onderzoekt en het resultaat evalueert, heb je meer tools in handen om een betere therapeut te worden.

 

De cursus ‘Soepel & snel je N=1 schrijven’ volg je in je eigen tempo, in een online omgeving. Je investering is maar 147 euro. Na betaling krijg je binnen een dag toegang tot de cursusomgeving met video’s, oefeningen, een cursistenforum en handige downloads.

ONLINE CURSUS SOEPEL EN SNEL JE N=1 SCHRIJVEN – BETAAL & BEGIN

Wat je leert

 

Je leert in deze cursus alles wat je nodig hebt om vol vertrouwen met je N=1-verslag aan de slag te gaan. Ik loods je stap voor stap door de hoofdstukken van je verslag. Wat moet je voor elk onderdeel doen (en wat juist niet)? Je krijgt filmpjes met theoretische en praktische uitleg; een inkijkje in het N=1 proces (voor en achter de schermen); een voorbeeld-casus waarmee je zelf aan de slag gaat; handige linkjes; leessuggesties; en nog veel meer. Bijvoorbeeld tips van een oud-cursist en adviezen van een tekstschrijver. Ook beantwoorden ik en de andere cursisten je vragen op het cursistenforum.

 

Het resultaat?

  • Je stapt zelfverzekerd in het N=1-proces.
  • Je krijgt gedoseerde instructies op het juiste moment, zodat je geen tijd verliest met zoeken.
  • Je blijft niet onzeker onderaan de berg staan, maar loopt energiek de heuvel over en doet onderweg inspiratie op.
  • Je bent trots op de overwinning op jezelf.
  • Je hebt het papiertje van cognitief gedragstherapeut snel in handen.

Extra voordelen

 

De cursus ‘Soepel & snel je N=1 schrijven’ is niet voor eenmalig gebruik. Je hebt een jaar lang toegang tot de lesstof, zodat je de uitleg en voorbeelden er steeds weer bij kunt pakken. Net zolang totdat je je mooiste N=1-verslag hebt geschreven. Ook blijf je up-to-date van de laatste nieuwtjes en handige linkjes.

 

Deze cursus is uitstekend geschikt voor zelfstudie en oefening. Maar het blijft verplicht om je tijdens het N=1-traject door een supervisor te laten begeleiden. Daar zul je wel veel minder tijd en geld aan kwijt zijn.

JA, IK WIL OOK SOEPEL & SNEL M'N N=1 SCHRIJVEN – 147 EURO – BETAAL & BEGIN

Wat anderen zeggen

Waarom bij mij een cursus volgen?

 

  • Ik begeleidde meer dan twintig N=1’s. De ingediende verslagen keurde de registratiecommissie allemaal in een keer goed (een keer met een aanvulling).
  • Drie van de verslagen die ik begeleidde, waren in de N=1-nieuwe stijl. In de online cursus leg ik je de oude én nieuwe stijl uit.
  • Ik werk al zestien jaar als cognitief gedragstherapeut en zes jaar als supervisor.
  • Ik accrediteerde opleidingen die vallen onder de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën. Ook gaf ik webinars voor leden van de VGCt en zat ik in het congresbestuur.
  • Al meer dan 275 psychologen volgden bij mij een cursus of workshop.

The proof of the pudding

21

begeleide N=1's

2

blije supervisanten na afkeuring elders

17

gelijk goedgekeurd

6

in begeleiding

5

wachtlijst voor start N=1 begeleiding

3

N=1's die wachten op beoordeling

1

aanvulling gevraagd

2

afgeronde N=1 nieuwe stijl

0

afgekeurd

Inschrijven

 

Je kunt de online cursus direct volgen. Als je hebt betaald, krijg je binnen een dag toegang tot de cursusomgeving van ‘Soepel & snel je N=1 schrijven’ met filmpjes, voorbeelden en tips per verslagonderdeel. Je betaalt er maar 147 euro voor. Dat is inclusief een jaar gratis toegang en updates van wijzigingen en tips. Ook bespaar je er veel supervisie-uren mee (à € 85 per uur). Voldoet de cursus niet aan je verwachtingen? Dan krijg je binnen dertig dagen na aankoop je geld terug.  PS Dit is een tijdelijke introductieprijs.

JA, IK MELD ME AAN VOOR DE ONLINE CURSUS SOEPEL EN SNEL JE N=1 SCHRIJVEN – 147 EURO – BETAAL & BEGIN

Voer voor psychologen

Wil je tips over relevante zaken uit ons werkveld ontvangen? Zo af en toe, wanneer het er toe doet? Zoals de laatste nieuwtjes over veranderingen in het VGCt-opleidingstraject? Of een documentairetip die je niet wilt missen? Vul dan je e-mailadres in en krijg een seintje bij ieder nieuw bericht.