Title Image

Gratis download: FABA CGT infographic

Gratis download: FABA CGT infographic

 

 

 

Stel dat je een hulpmiddel zou hebben om de analyses vlot op papier te krijgen? Een overzicht van de beslissingen die je in je analyses kan maken? Zodat je ze met de juiste notatiewijze op papier krijgt? Iets wat je houvast geeft waardoor je de faba’s makkelijker en sneller kunt toepassen? 

 

Gevonden! Want die heb ik voor je gemaakt.😊 

 

Door mijn ervaring als opleider en begeleider van N=studies ontdekte ik dat de juiste notatie van de faba’s een groot struikelblok is. Ik wilde mijn cursisten en supervisanten helpen, zodat ze makkelijker en met minder correcties de notaties goed krijgen. Trouwens, voor mezelf is het ook fijn, want dan hoef ik minder vaak hetzelfde te corrigeren.😉  

 

De visualisatie maakte ik met Ymke. Zij is sterk in het verbeelden van moeilijke concepten en zij maakte deze theoretische vertaalslag. Ik ben blij met het eindresultaat en ben benieuwd naar de toepassing in de praktijk.  

Waarom zou ik het alleen voor mezelf en mijn supervisanten houden?  

 

Ik deel de infographic graag met je. Want dat maakt ook jouw werkzaamheden als cognitief gedragstherapeut makkelijker.  

 

Profiteer ervan! 

 

Heb jij er iets aangehad? Laat me weten wat je ervan vindt. 

Voer voor psychologen

Wil je tips over relevante zaken uit ons werkveld ontvangen? Zo af en toe, wanneer het er toe doet? Zoals de laatste nieuwtjes over veranderingen in het VGCt-opleidingstraject? Of een documentairetip die je niet wilt missen? Vul dan je e-mailadres in en krijg een seintje bij ieder nieuw bericht.