Title Image

Winkel

Workshop Starten met je N=1

Geassocieerde Cursus

 0,01

Hoe stel je een goede N=1 casus op en welke informatie moet je verzamelen voor je onderzoek? Inzicht in de belangrijkste basics voor een goed N=1 verslag krijg je in deze online workshop.

Op voorraad

SKU: 15 september Categorie:

Benieuwd hoe je een goede N=1 casus opstelt? Sta jij voor de keuze om je N=1 onderzoek (wel of niet) te doen en wil je weten hoe het in zijn werk gaat? Of wil je meer inzicht in welke informatie je moet verzamelen bij een N=1 onderzoek?

In deze workshop krijg je antwoord op al deze vragen. We laten je zien dat als je het gestructureerd aanpakt het eigenlijk niet zo ingewikkeld is als je denkt.

Van de ervaren N=1 begeleider en supervisoren trainer Rebecca Warner leer je basics als:

  • Waar begin je?
  • Hoe bereid je je goed voor?
  • Hoe ziet de structuur van het verslag eruit?

Ze laat zien dat structureren en oefenen voor je begint bijdragen aan je voorbereiding en het onderzoek zelf. Verder krijg je de beste tips en tricks van cognitief gedragstherapeut Wouter de Boer naar aanleiding van zijn eigen proces naar zijn N=1 studie.

Investeer in deze toegankelijke en klassikale workshop via Zoom om jouw beeld van het N=1 onderzoek te verhelderen. Krijg antwoord op al je vragen over hoe je daar het beste mee start.

Voer voor psychologen

Wil je tips over relevante zaken uit ons werkveld ontvangen? Zo af en toe, wanneer het er toe doet? Zoals de laatste nieuwtjes over veranderingen in het VGCt-opleidingstraject? Of een documentairetip die je niet wilt missen? Vul dan je e-mailadres in en krijg een seintje bij ieder nieuw bericht.