Title Image

Hoe pas je EMDR toe bij extreme boosheid?

Hoe pas je EMDR toe bij extreme boosheid?

 

 

In deze documentaire zie je hoe het woede, wrok en wraak protocol wordt toegepast. Een oorlogsveteraan en een vrouw met opgekropte woede maken opmerkelijke stappen met deze techniek. Een echte aanrader voor als je eens van dichtbij wilt zien hoe EMDR werkt in de praktijk.

Het woede, wrok en wraak protocol is gericht op getraumatiseerde clienten die de neiging hebben hun boosheid te externaliseren. Dit nieuwe EMDR protocol is een tool voor behandelaars die te maken krijgen met clienten met symptomen waarbij zij anderen kunnen kwetsen, zoals verhoogde prikkelbaarheid, woede-aanvallen en wraak-gedachten.

 

Boekentip: wil je meer lezen over de toepassing van EMDR bij boosheid? Meer informatie kun je terugvinden in Praktijkboek EMDR deel II, Toepassingen voor nieuwe patiëntengroepen en stoornissen. Samengesteld en geschreven onder redactie H.J. Oppenheim, H. Hornsveld, E. Ten Broeke & A. de Jongh.

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!