workshop starten met je N=1

Hoe je start met je N=1 (maar dan met plezier)

 

Sta je op het punt om te starten met je N=1? De gevalsstudie die het sluitstuk is van je opleiding tot cognitief gedragstherapeut? Maar zie je er als een berg tegenop?

 

Want een casus kiezen, de problemen van je cliënt in analyses weergeven, een behandelplan opstellen, literatuuronderzoek doen, de therapie uitvoeren, de resultaten meten en beschrijven, kritisch reflecteren… Pff, het is nogal wat. Hoe begin je aan zo’n kolossaal project? Hoe vind je een goede begeleider? En hoe giet je alles in een verslag van maximaal 20.000 woorden? Dat het liefst in een keer wordt goedgekeurd.

 

Kortom: hoe voorkom je dat het een bloed-zweet-en-tranen-traject wordt? En dat je failliet gaat aan begeleidingskosten?

 

Tijdens de workshop ‘Starten met je N=1’ leer je alles om goed voorbereid van start te gaan. Is de casus die je in gedachten hebt geschikt? Hoe voorkom je dat je achteraf gezien te weinig informatie hebt verzameld? Op welke manier meet je de resultaten van je behandeling het beste? Waar moet je op letten bij het beschrijven van je acties? En nog veel meer.

 

Zodat die reusachtige berg opeens een stuk kleiner wordt. Je ‘m met plezier beklimt. En je je zo snel mogelijk cognitief gedragstherapeut VGCt mag noemen.

 

De eerstvolgende workshop ‘Starten met je N=1’ is op maandag 14 oktober 2019 van 18.00 – 21.00 uur. In het Groothandelsgebouw: een iconische locatie direct naast Rotterdam CS. Je investering is € 50. Daarvoor krijg je bovendien een special guest: cognitief gedragstherapeut i.o. Eva Vermeulen deelt tips & tricks naar aanleiding van haar N=1.

Schrijf je in voor de workshop

PS Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

PPS Wil je meer begeleidingsuren voor minder geld? Dan kun je na de workshop ook N=1-begeleiding in groepjes bij mij volgen.

Voer voor psychologen

Wil je tips over relevante zaken uit ons werkveld? Zo af en toe, wanneer het er toe doet?

En… ontvang gelijk de laatste nieuwtjes over de veranderingen in het opleidingstraject bij de VGCt en een documentaire tip die je niet wil missen!