Kennismaken met de basiscursus CGT

De slimste manier om erachter te komen of
de basiscursus CGT (bij mij) iets voor jou is

 

 

Zit je te wikken en te wegen of je de basiscursus cognitieve gedragstherapie gaat volgen? En zo ja, bij wie?

 

Vroeg of laat heb je het papiertje nodig. Maar het is best een investering. Haal je die er wel uit? Is de cursus goed te combineren met je werk, gezin of andere bezigheden? En welke aanbieder past het beste bij jou?

 

Tijdens de workshop ‘Kennismaken met de basiscursus CGT’ krijg je in een keer antwoord op dit soort vragen. Ik vertel je alles over de inhoud en opzet van de cursus. Zowel in het algemeen, als bij mij in het bijzonder. Op die manier leer je meteen mij als docent beter kennen. En er is volop ruimte om je mitsen en maren te bespreken met mij en je medecursisten.

 

Zodat je op een efficiënte manier een weloverwogen besluit kunt nemen. Is de basiscursus cognitieve gedragstherapie (bij mij) iets voor jou?

 

En zodat je niet langer in dubio hoeft te zitten.

 

De eerstvolgende workshop ‘Kennismaken met de CGT-basiscursus’ is op maandag 3 juni van 18.00 – 20.00 uur. Hij vindt plaats in het Groothandelsgebouw: een iconische locatie direct naast Rotterdam CS.

Meld je nu aan voor de workshop ‘Kennismaken met de basiscursus cognitieve gedragstherapie’.

 

PS Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

PPS Ik geef de basiscursus cognitieve gedragstherapie op zaterdag.

 

Voer voor psychologen

Wil je tips over relevante zaken uit ons werkveld? Zo af en toe, wanneer het er toe doet?

En… ontvang gelijk de laatste nieuwtjes over de veranderingen in het opleidingstraject bij de VGCt en een documentaire tip die je niet wil missen!