Title Image

N=1 begeleiding (nieuw)

Hoe je start met je N=1 (maar dan met plezier)

 

Heb je de basiscursus cognitieve gedragstherapie ‘in the pocket’? Ben je gestart met je vervolgcursussen en heb je al een deel van de supervisie er op zitten? En sta je op het punt om te starten met je N=1? De gevalsstudie die het sluitstuk is van je opleiding tot cognitief gedragstherapeut? Maar zie je er als een berg tegenop?

 

Want een casus kiezen, de problemen van je cliënt in analyses weergeven, een behandelplan opstellen, literatuuronderzoek doen, de therapie uitvoeren, de resultaten meten en beschrijven, kritisch reflecteren… Pff, het is nogal wat. Hoe begin je aan zo’n kolossaal project? Hoe vind je een goede begeleider? En hoe giet je alles in een verslag van maximaal 20.000 woorden? Dat het liefst in een keer wordt goedgekeurd.

Van zwoegen…

 

Kortom: hoe voorkom je dat het een bloed-zweet-en-tranen-traject wordt? En dat je failliet gaat aan begeleidingskosten?

 

Tijdens de workshop of online cursus ‘Starten met je N=1’ leer je alles om goed voorbereid van start te gaan. Is de casus die je in gedachten hebt geschikt? Hoe voorkom je dat je achteraf gezien te weinig informatie hebt verzameld? Op welke manier meet je de resultaten van je behandeling het beste? Waar moet je op letten bij het beschrijven van je acties? En nog veel meer.

 Naar fluiten…

 

Zodat die reusachtige berg opeens een stuk kleiner wordt. Je ‘m met plezier beklimt. En je je zo snel mogelijk cognitief gedragstherapeut VGCt mag noemen.

Zo doe je dat: kies de opleiding die bij je past

 

Klassikaal, online óf een voordelige combinatie? Omdat iedereen anders leert en andere behoeftes heeft, kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Bedenk wat voor jou belangrijk is en kies wat daarbij past.

Optie 1: 1-daagse workshop

 

Haal je veel motivatie uit de sociale kant van klassikaal leren en wil je snel de belangrijkste basics onder de knie krijgen voor een goed N=1-verslag?

 

Schrijf je dan in voor de ‘Workshop starten met je N=1’. De eerstvolgende is op donderdag 15 september 2022 van 18.00 – 21.00 uur.

 

Na afloop weet je wat een goede casus is om je N=1 over te schrijven, welke informatie je verzameld én dat het niet zo ingewikkeld is als je denkt…

 

Let op: vanwege corona geef ik deze workshop tijdelijk online via Zoom. Daarmee heb je de voordelen van leren in een groep én het gemak van niet te hoeven reizen ineen.

 

Je investering voor deze workshop is € 75. Daarbij inbegrepen zijn ook de tips & tricks van ‘special guest’ Kiki van Broekhoven (i.o. tot cognitief gedragstherapeut) naar aanleiding van haar N=1.

 

Met deze workshop maak jij meteen een vliegende start.

Schrijf je in voor de workshop

PS Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Optie 2: online cursus

 

Wil je in je eigen tempo, vanuit huis alle ins & outs leren van een N=1-verslag zodat je ‘m zelf straks soepel in elkaar zet?

 

Kies dan voor de online cursus ‘Soepel en snel je N=1 schrijven’. Schrijf je in en begin direct.

 

Je krijgt filmpjes met theoretische en praktische uitleg; een inkijkje in het N=1 proces (voor en achter de schermen); een voorbeeld-casus waarmee je zelf aan de slag gaat; handige linkjes; leessuggesties; en nog veel meer. Bijvoorbeeld tips van oud-cursist Eva Vermeulen en adviezen van een tekstschrijver. Ook beantwoorden ik en de andere cursisten je vragen, die je al schrijvend krijgt, op het cursistenforum.

 

Je investering voor deze online cursus is € 147. Daarvoor krijg je een jaar toegang tot de online leeromgeving, waarmee je stap voor stap je mooiste N=1-verslag schrijft. Ook blijf je up-to-date van de laatste nieuwtjes en handige linkjes.

Schrijf je in voor de online cursus

Heb je meer informatie nodig over de online cursus? Dat kun je hier vinden.

Optie 3: voordeelpakket

 

Zoek je nog een supervisor (de verplichte persoonlijk begeleider)? En wil je de garantie dat je N=1-verslag in één keer wordt goedgekeurd? Dan is mijn voordeelpakket misschien wat voor jou. Hiermee is het glashelder wat je investering is en wat je daarvoor krijgt. Dus géén oplopende begeleidingskosten of tegenvallende resultaten. Het voordeelpakket bestaat uit:

 

  • 1-daagse ‘Workshop starten met je N=1’ (hier start je mee).
  • Online cursus ‘Soepel en snel je N=1 schrijven’.
  • 5 uur supervisie (ter waarde van € 85 per uur).
  • Maximaal 10 uur leestijd
  • Werken in een aparte online omgeving met extra tips en tricks, waarin je supersnel feedback krijgt.

 

Je investering voor dit voordeelpakket is € 1250. Daarmee krijg je het papiertje van cognitief gedragstherapeut zeker in handen (uiteraard bij voldoende cgt-kennis, normale inzet en behandeling volgens behandelplan).

Schrijf je in voor het voordeelpakket met supervisie en slaaggarantie

‘The proof of the pudding?’

37

begeleide N=1's

3

blije supervisanten na afkeuring elders

13

in begeleiding

3

binnenkort starten met N=1 begeleiding

8

N=1's die wachten op beoordeling

26

gelijk goedgekeurd

2

goedgekeurd met aanvulling

29

afgeronde N=1 nieuwe stijl

1

afgekeurd

Voorbeelden van wat je leert

 

5 tips voor een perfect N=1-verslag (+ bonustip voor supervisoren). Een N=1-verslag schrijven, is iets waar veel cognitief gedragstherapeuten in spé als een berg tegenop zien. Het is dé bekwaamheidsproef waarmee je laat zien dat je het cognitief gedragstherapeutisch proces goed beheerst. Ook als supervisor wil je geen flater slaan bij de beoordelingscommissie. Hoe je dat voorkomt? Ik geef je 5 tips voor een perfect N=1-verslag.

Benieuwd naar de ervaring van anderen?

 

Ben je benieuwd naar hoe anderen bij mij een traject hebben ervaren? Lees hier wat ze daarover zeggen.

Voer voor psychologen

Wil je tips over relevante zaken uit ons werkveld ontvangen? Zo af en toe, wanneer het er toe doet? Zoals de laatste nieuwtjes over veranderingen in het VGCt-opleidingstraject? Of een documentairetip die je niet wilt missen? Vul dan je e-mailadres in en krijg een seintje bij ieder nieuw bericht.