Title Image

Nieuwsbrief

In deze nieuwsbrief onder andere:

 

 

Documentaire tip ‘Het wraakprotocol’

Start basiscursus CGT in september

Nieuw bij de VGCt: praktijktoetsen

Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief

EMDR bij extreme boosheid

In deze documentaire zie je hoe het woede, wrok en wraak protocol wordt toegepast. Een oorlogsveteraan en een vrouw met opgekropte woede maken opmerkelijke stappen met deze techniek. Een echte aanrader voor als je eens van dichtbij wilt zien hoe EMDR werkt in de praktijk.

Bekijk de documentaire

Start basiscursus CGT in september

In 16 bijeenkomsten met presentaties, rollenspellen, oefeningen en praktijkopdrachten vul je je ‘gereedschapskist’ zodat je met nog meer vertrouwen in eigen kunnen aan de slag kunt. Ben jij er bij?

Meer informatie over deze basiscursus CGT

Nieuw bij de VGCt: praktijktoetsen

Sinds maart wordt er gewerkt met praktijktoetsen binnen de supervisie. Samen met je supervisor bekijk je filmopnames van je eigen sessies. Op een super leerzame manier worden zo je vorderingen in kaart gebracht en krijg je feedback en tips!

Meer weten?

Voer voor psychologen

Wil je tips over relevante zaken uit ons werkveld ontvangen? Zo af en toe, wanneer het er toe doet? Zoals de laatste nieuwtjes over veranderingen in het VGCt-opleidingstraject? Of een documentairetip die je niet wilt missen? Vul dan je e-mailadres in en krijg een seintje bij ieder nieuw bericht.