Title Image

Nieuwsbrief

In deze nieuwsbrief onder andere:

 

 

Documentaire tip ‘Het wraakprotocol’

Start basiscursus CGT in september

Nieuw bij de VGCt: praktijktoetsen

Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief

EMDR bij extreme boosheid

In deze documentaire zie je hoe het woede, wrok en wraak protocol wordt toegepast. Een oorlogsveteraan en een vrouw met opgekropte woede maken opmerkelijke stappen met deze techniek. Een echte aanrader voor als je eens van dichtbij wilt zien hoe EMDR werkt in de praktijk.

Bekijk de documentaire

Start basiscursus CGT in september

In 16 bijeenkomsten met presentaties, rollenspellen, oefeningen en praktijkopdrachten vul je je ‘gereedschapskist’ zodat je met nog meer vertrouwen in eigen kunnen aan de slag kunt. Ben jij er bij?

Meer informatie over deze basiscursus CGT

Nieuw bij de VGCt: praktijktoetsen

Sinds maart wordt er gewerkt met praktijktoetsen binnen de supervisie. Samen met je supervisor bekijk je filmopnames van je eigen sessies. Op een super leerzame manier worden zo je vorderingen in kaart gebracht en krijg je feedback en tips!

Meer weten?

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!