Title Image

Online workshop Starten met je N=1 studie (maar dan met plezier!)

Hoe je start met je N=1 studie (maar dan met plezier)

 

 

Heb je de basiscursus cognitieve gedragstherapie ‘in the pocket’? Ben je gestart met je vervolgcursussen en heb je al een deel van de supervisie erop zitten? Sta je op het punt om te starten met je N=1 studie die het sluitstuk is van je opleiding tot cognitief gedragstherapeut? Maar zie je er als een berg tegenop?

 

Want een casus kiezen, de problemen van je cliënt in analyses weergeven, een behandelplan opstellen, literatuuronderzoek doen, de therapie uitvoeren, de resultaten meten en beschrijven, kritisch reflecteren… pff, het is nogal wat. Hoe begin je aan zo’n kolossaal project? Hoe vind je een goede begeleider? En hoe giet je alles in een verslag van maximaal 15.000 woorden dat het liefst in een keer wordt goedgekeurd?

Van zwoegen…

 

 

 

Kortom: hoe voorkom je dat het een bloed-zweet-en-tranen-traject wordt? En dat je failliet gaat aan begeleidingskosten?

 

Tijdens de workshop ‘Starten met je N=1’ leer je alles om goed voorbereid van start te gaan. Is de casus die je in gedachten hebt geschikt? Hoe voorkom je dat je achteraf gezien te weinig informatie hebt verzameld? Op welke manier meet je de resultaten van je behandeling het beste? Waar moet je op letten bij het beschrijven van je acties? En nog veel meer.

Naar fluiten

 

 

 

Laten we die reusachtige berg opeens een stuk kleiner maken, zodat je hem met plezier beklimt en je je zo snel mogelijk cognitief gedragstherapeut VGCt mag noemen.

Workshop starten met je N=1

 

 

 

 

Haal je veel motivatie uit de sociale kant van klassikaal leren en wil je snel de belangrijkste basics onder de knie krijgen voor een goed N=1-verslag?

 

Schrijf je dan in voor de ‘Workshop starten met je N=1’. De eerstvolgende is op donderdag 15 september 2022 van 18.00 – 21.00 uur.

 

Na afloop weet je wat een goede casus is om je N=1 over te schrijven, welke informatie je verzamelt en dat het niet zo ingewikkeld is als je denkt…

 

De workshop wordt online via Zoom gegeven. Daarmee heb je de voordelen van leren in een groep en het gemak van niet te hoeven reizen.

 

Je investering voor deze workshop is € 75,-. Daarbij inbegrepen zijn ook de tips & tricks van ‘special guest’ Kiki van Broekhoven (cognitief gedragstherapeut in opleiding) die zij ontdekte toen ze haar N=1 schreef.

 

Met deze workshop maak jij meteen een vliegende start.

SCHRIJF JE IN VOOR DE WORKSHOP

P.S. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

We zien ernaar uit je online te ontmoeten. Heb je nog vragen over deze cursus? Neem dan even contact met ons op via het

CONTACTFORMULIER

Voer voor psychologen

Wil je tips over relevante zaken uit ons werkveld ontvangen? Zo af en toe, wanneer het er toe doet? Zoals de laatste nieuwtjes over veranderingen in het VGCt-opleidingstraject? Of een documentairetip die je niet wilt missen? Vul dan je e-mailadres in en krijg een seintje bij ieder nieuw bericht.