Title Image

Ik zit in de laatste fase van mijn studie. Kan ik al starten met de basiscursus?

Ik zit in de laatste fase van mijn studie. Kan ik al starten met de basiscursus?

Als je begonnen bent met je Master kun je meedoen met de basiscursus. Het is enorm leerzaam als je het geleerde kan toepassen in de praktijk, dus als je kunt oefenen tijdens je stage. De basiscursus bestaat altijd uit cursisten met verschillende achtergronden; net klaar met de universitaire studie, al langer werkzaam, werkzaam als verpleegkundig specialist in de GGZ en in verschillende werkvelden zoals verslaving, psychiatrie, FACT-teams, specialistische instelling, Basis GGZ en POH-GGZ. De verschillende achtergronden van de cursisten maken de groep erg interessant. Je leert niet alleen met elkaar, maar ook van elkaar. Daarnaast kiest iedereen uit de groep ervoor om de cursus op zaterdag te volgen. Dat leveren hele gemotiveerde groepen op, die zich serieus inspannen om de cursus tot een succes te maken.  

Gratis download: FABA CGT hulp

Je staat op het punt om de FABA CGT infographic te downloaden.

Een praktisch hulpmiddel om de analyses vlot op papier te krijgen en de faba’s makkelijker en sneller toe te passen. Je gaat ‘m vast heel handig vinden.

Nog even je naam en e-mailadres invullen en dan sturen we de link direct naar je mailbox.

Het kan zijn dat de mail van Rebecca Warner in je spambox terechtkomt. Vergeet niet daar ook even te kijken als je het niet direct kunt vinden.

Veel plezier ermee!