Docenten & ondersteuners

 

 

| Benieuwd naar de gastdocenten en ondersteuners? Ontmoet ze hier!

 

Vivian Peerbooms

Gastdocent

Wie?

Ik werk als basispsycholoog op de afdeling Angststoornissen van PsyQ. Daar promoveer ik op hoe je voorspelt dat bepaalde behandelingen vastlopen. Ook ben ik cognitief gedragstherapeut in opleiding: alles om zo evidence based mogelijk te werken. Mijn aanstekelijke enthousiasme zet ik graag in om anderen hiermee te inspireren.

 

Interesses?

Gezelligheid, daar houd ik van. Bijvoorbeeld samen met vriendinnen spelletjes aan tafel doen, met lekker eten erbij. Of een avondje dansen: op dit moment salsa. Ik geloof dat geluk ‘m in de kleine dingen zit: wat kun je in je eigen omgeving doen? En ongelukkig zijn mag ook wel eens 😉.

 

Doet wat?

Binnen de basiscursus cognitieve gedragstherapie geef ik les over dwangstoornissen. Door mijn ruime praktijkervaring kan ik daar levendig over vertellen.

 

Vivian op LinkedIn

Marjolein Geldermans

Opleidingsontwikkelaar en docent

Wie?

Na een veelzijdige loopbaan als GZ-psycholoog, help ik (jonge) psychologen om met meer ontspanning, energie en vertrouwen te werken. Dat doe ik als zelfstandig (gast)docent en supervisor. Wat mij typeert is: oplossingsgericht, positief, vrolijk en creatief. Ook werk ik vrijwillig als redacteur voor plaatselijke organisaties en als tuinier bij een hospice.

 

Interesses?

Ik houd van zeilen, zingen en muziek maken. Maar ik vind het ook steeds fijner om onze boerderij en het erf gezellig te maken, lekker te koken en rustig achter m’n laptop te kruipen.

 

Doet wat?

Ik ontwikkelde samen met Rebecca onder andere de cursussen ‘Positieve psychologie en oplossingsgerichte therapie’ en ‘Passé met (al) je perfectionisme’. Werken vanuit een positief kader geeft ook cliënten een gevoel van hoop en optimisme.

 

Marjolein op LinkedIn

Eva Vermeulen

Gastdocent

Wie?

Ik werk als GZ-psycholoog voor volwassenen bij Mentaal Beter. Het leukste vind ik om cliënten te helpen ontdekken welke sleutel op welk slot past. Vaak hebben ze de sleutelbos voor hun welbevinden zelf al in handen. Ook raak ik in dit vak nooit uitgeleerd.

 

Interesses?

Ik doe aan jazzballet en tapdance. Daarnaast onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin. Of ik klets gezellig bij met vriendinnen in eet- of koffietentjes of thuis op de bank.

 

Doet wat?

Samen met Rebecca geef ik de workshop ‘Starten met je N=1-verslag’. Zelf zag ik als een berg op tegen dit laatste stuk om cognitief gedragstherapeut te worden. Maar met Rebecca’s begeleiding bleek dit echt goed te doen. Daarom help ik nu graag anderen over de drempel.

 

Eva op LinkedIn

Bente Viervant

Trainingsactrice

Wie?

Verhalen vertellen en mensen aan het denken zetten, dat zat er bij mij al vroeg in. Van jongs af aan speel ik toneel. Het inlevingsvermogen en de durf die daarvoor nodig zijn, helpen mij als basispsycholoog bij Indigo. Mijn missie is: meer plezier door zelfvertrouwen en zelfregie. En mezelf en anderen laten groeien.

 

Interesses?

Naast toneelspelen, zing ik graag. Ik ben ook sportief en vaak te vinden in de natuur. En ik houd van lezen en leren.

 

Doet wat?

Ik speel ‘cliënt’ in de basiscursus cgt. Cursisten oefenen behandeltechnieken met mij. Zelf volgde ik ook de basiscursus cognitieve gedragstherapie bij Rebecca. Daardoor weet ik wat er nodig is. Van mijn werk als trainingsactrice leer ik veel: ik ervaar als ‘cliënt’ wat wel en niet werkt.

 

Bente op LinkedIn

Noëlle Verweel

Bureauondersteunder

Wie?

Ik wil met een filosofische blik naar de psychologische problemen van nu kijken. Wat weten we nog niet, waar lopen we vast en wat kan er anders? Daarom studeer ik psychologie met bijvakken in filosofie. Hopelijk kan ik er later als klinisch psycholoog lezingen over geven.

 

Interesses?

Heb je even? 😊 Ik lees van alles over filosofie, leer drie talen, verzamel platen en reis graag. Als ik maar nieuwe dingen ontdek.

 

Doet wat?

Ik werk bij Rebecca Warner als allrounder. Van planningen maken tot lesruimtes reserveren. Van LinkedIn-berichten plaatsen tot e-mails beantwoorden. Zo krijg ik alvast een kijkje in de keuken. Die ondernemersgeest kreeg ik al vroeg van m’n vader mee.

 

Noëlle op LinkedIn

Voer voor psychologen

Wil je tips over relevante zaken uit ons werkveld ontvangen? Zo af en toe, wanneer het er toe doet? Zoals de laatste nieuwtjes over veranderingen in het VGCt-opleidingstraject? Of een documentairetip die je niet wilt missen? Vul dan je e-mailadres in en krijg een seintje bij ieder nieuw bericht.